Снимка: БТААко очаквате някаква конкретика, трудно мога да ви дам

...
Снимка: БТААко очаквате някаква конкретика, трудно мога да ви дам
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Чухме идеите на ГЕРБ, ние сме за експертен кабинет

Снимка: Българска телеграфна агенция

Ако очаквате някаква конкретика, мъчно мога да ви дам такава, тъй като просто изслушахме техните хрумвания, съобщи Тошко Йорданов от " ИТН "  (ИТН) след срещата с ГЕРБ-СДС в парламента. Изобщо не приказваме за държавно управление сега, акцентира Йорданов и повтори, че Има Такъв Народ са за експертен кабинет. Оттук нататък ще би трябвало да обсъдим с сътрудниците, да помислим, казахме нашите цели, запознахме ги с тях. Ако има конкретика оттук насетне, ще я споделим, това е първа среща, добави той. 

" Ние сме за експертен кабинет. Но от концепцията за експертен кабинет до реализацията му има прекалено много работа. Още нямаме отговор на тези въпроси.

Имена не са обсъждани, чухме концепциите на ГЕРБ за управническа стратегия по браншове, диалогът беше съответен, не общ. Ние споделихме някои наши цели и това е ", уточни Йорданов.

" Ситуацията е комплицирана и тежка, страната без държавно управление е блокирана, въпреки това с неприятно държавно управление от време на време е по-зле ", счита политикът:

" Ние от година и нещо обясняваме, че съгласно нас най-правилният вид е експертен кабинет. Колегите от ГЕРБ са достигнали до тази концепция очевидно. Но пък от концепцията за експертен кабинет до реализацията му има прекалено много работа и той или ще е експертен, или няма да е, тъй че още нямаме отговор на тия въпроси ", добави Йорданов.

Инфо: БНР

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР