Обвиненият за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев застана пред съда

...
Обвиненият за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев застана пред съда
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и каза „Спри, много лошо ме удари“

Обвиненият за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев застана пред съда в Пловдив. Той беше разпитан като очевидец по делото против близнаците Борислав и Валентин Динкови, които са упрекнати за укривателство.

Бизюрев описа какво се е случило във съдбовната нощ на убийството на 24-годишния Димитър Малинов. По думите му той е нанесъл ударите над Димитър поради обиди, които той приказвал по негов адрес пред хората в селото.

През последните месеци Недялко Малинов е страдал от тежко заболяване

„ Абсолютно никакъв контакт не съм имал с Димитър. На 20 юли вечерта бяхме с Борислав (единият от близнаците) на барбекю дружно. Тогава от другари и общи познати разбрах, че Димитър е приказвал всякакви работи по мой адрес - неприятни думи. Без никаква причина “, сподели Рангел пред съда.

 ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  2 мин. " Има двойно повече велосипедисти ": Промененото придвижване в центъра на София към този момент остава  От Алдо Моро до Зоран Джинджич – политическите убийства и офанзиви, белязали Европа 12 мин. От Алдо Моро до Зоран Джинджич – политическите убийства и офанзиви, белязали Европа  Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген 12 мин. Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген  „ Връзките ни са стабилизиращи за света “: Китай посрещна Путин с грандиозна гала (СНИМКИ) 4 мин. „ Връзките ни са стабилизиращи за света “: Китай посрещна Путин с грандиозна гала (СНИМКИ)  5 мин. " Да разберем Европа ": Какво съставлява Европейският парламент?  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  2 мин. " Има двойно повече велосипедисти ": Промененото придвижване в центъра на София към този момент остава  От Алдо Моро до Зоран Джинджич – политическите убийства и офанзиви, белязали Европа 12 мин. От Алдо Моро до Зоран Джинджич – политическите убийства и офанзиви, белязали Европа  Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген 12 мин. Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген  „ Връзките ни са стабилизиращи за света “: Китай посрещна Путин с грандиозна гала (СНИМКИ) 4 мин. „ Връзките ни са стабилизиращи за света “: Китай посрещна Путин с грандиозна гала (СНИМКИ)  5 мин. " Да разберем Европа ": Какво съставлява Европейският парламент?

„ Бях изумен, тъй като нямам контакт с Митко. Единствените ни визии бяха в деня, когато пристигнах на центъра. Той инцидентно мина оттова и се поздравихме и видяхме. Нямаше проблем. Когато разбрах, че той е приказвал по този начин за мен, това доста ме ядоса. Заболя ме “, добави упрекнатият в убийството на Митко от Цалапица.

Те желаят да бъде извършен нов следствен опит

Тогава Рангел помолил Борислав, да написа на Димитър и да го докара в центъра на селото с колата си.

„ Дойдоха двамата с колата. Прозорецът на Митко беше отворен, той седеше начело на седалката. Аз го попитах за какво е приказвал по мой адрес, за какво ме е псувал. Той в първия миг сподели - " Няма да ти отговоря ". Аз отворих вратата и той слезе “, описа още Рангел.

Рангел добави, че единствено той е удрял Димитър. Нанесъл му няколко удара в торса и корема. След последния удар, Митко паднал на земята и споделил: „ Спри, доста неприятно ме удари “.

В правосъдната зала Бизюрев съжали за породената гибел

„ Тогава стопирах, качих се в колата и потеглихме “, сподели Рангел и изясни, че видял по какъв начин Митко се изправя. Преди да излязат на основната улица Бизюрев решил да се върне до мястото на побоя. Тогава, съгласно изказванията му, видял по какъв начин Митко лежи на 20 метра от мястото, където е паднал. Отишъл до тялото му, с цел да ревизира пулса му, само че Димитър към този момент нямал никакви признаци на живот.

След като схванал, че е мъртъв Рангел се паникьосал, а братята помагали в заличаването на следите. Тялото бе открито заровено на към километър от мястото, на което за последно е бил забелязан Димитър.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР