Съпругата на Джони Ъруин, Джес Ъруин, говори за семейството им,

...
Съпругата на Джони Ъруин, Джес Ъруин, говори за семейството им,
Коментари Харесай

Съпругата на Джони Ъруин разкрива „сърцераздирателен“ въпрос от сина му след смъртта на баща му

Съпругата на Джони Ъруин, Джес Ъруин, приказва за фамилията им, което се оправя със загубата им през месеците след гибелта му.

През февруари беше оповестено, че някогашният водещ на „ Място под слънцето “ е умрял на 50-годишна възраст, повече от три години откакто е бил диагностициран с терминален рак. Джони показа, че в началото са му били дадени шест месеца живот през 2020 година

След диагнозата се допуска, че Джони и брачната половинка му са избрали да не споделят на трите си деца. Джес, която се омъжи за Джони през 2016 година, в този момент отглежда сина си Рекс, на пет, както и близнаците Рафа и Кормак, на три години, без починалия си брачен партньор.

Тя приказва за навигирането в прекарването в изявление неотдавна, в която тя показа, че Джони „ участва “ в „ толкоз доста “ диалози на фамилията след гибелта му. И по-късно тя допусна, че „ всичко е било много позитивно “.

Джес сподели на Hello! списание: „ Рекс ще каже „ баща желае ли да гледа това? “ или „ този ли беше обичаният шоколад на т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР