Актьорът Джордж Клуни разказа за приятелството си с покойния Матю

...
Актьорът Джордж Клуни разказа за приятелството си с покойния Матю
Коментари Харесай

Джордж Клуни: Матю Пери не беше щастлив в Приятели

Актьорът Джордж Клуни описа за другарството си с починалия Матю Пери. Той показа, че макар че Пери участваше в един от най-успешните телевизионни сериали на всички времена артистът от " Приятели " не е бил благополучен.

В изявление за Deadline, 62-годишният Клуни описа: " Познавах Мат, когато беше на 16 години. Играехме дружно падел тенис. Той беше към 10 години по-млад от мен. И беше ужасно и доста занимателно момче ". Клуни си спомни по какъв начин Пери му е споделил, че желае да взе участие в сериал. Матю е считал, че това ще му донесе толкоз доста наслада, че би бил " най-щастливият човек на света ". В последна сметка Матю получава ролята на Чандлър в именитата поредност " Приятели " през 1994 година

„ Той не беше благополучен. Това не му донесе нито наслада, нито успокоение ", продължи Клуни. Тъй като снимачните площадки на " Спешно поделение ", в който взе участие Клуни, и " Приятели " се намират една до друга двамата артисти са били в непрекъснат контакт. " Бяхме един до различен, беше ми мъчно да го виждам, тъй като не знаех какво става с него. Знаех, че не е благополучен, само че нямах визия какво се случва при 12 викодина дневно и всички тези неща, за които говореше ".

Пери разкри за битката си със зависимостите си в записки, оповестени през 2022 година През октомври той умря на 54 години в дома си в Лос Анджелис. В неотдавна оповестения отчет за гибелта му излиза наяве, че тя е породена от " острите резултати " на приема на кетамин, в комбиниране със " задушаване ", " коронарна болест " и " резултатите на бупренорфина ".

Джордж Клуни показа, че нещастието, което сполетя Матю Пери демонстрира, че триумфът и парите не значат благополучие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР