Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния

...
Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния
Коментари Харесай

Джейсън Момоа на спасителна мисия

Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния филм, призова към дейности, с цел да бъдат опазени морските запаси. Това се случи преди откриването на конференция на Организация на обединените нации за отбрана на океаните.

" Океаните се нуждаят от нас ", съобщи артистът пред стотина младежи от целия свят, събрали се да обсъдят дейности, които биха подтикнали новите генерации за дейности в отбрана на океаните.

" Трябва да потърсим способи да изправим вредите, които сме предизвикали. Без здрав океан нашата планета - такава, каквато я познаваме - няма да съществува ", добави той.

Джейсън Момоа взе участие в закриването на младежкия конгрес за нововъведения на плажа Каркавелос, на двайсетина километра от Лисабон. 

Към младежите по-късно се причисли португалският президент Марселу Ребелу де Соуза и генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, който порица забавянето на решенията на политиците за запазване на океаните. Антониу Гутериш от през днешния ден взе участие в конференция на Организация на обединените нации за океаните в Лисабон, проведена взаимно от Португалия и Кения. 

Множество научни проучвания демонстрират, че единадесет милиона метрични тона пластмаса приключват в океана всяка година. Цифра, която се чака да се утрои до 2040 година, в случай че производството и потреблението на боклуци не бъдат понижени.

14-годишната дъщеря на Джейсън Момоа Лола Йолани и синът му Накоа-Уолф, на 13 години, участваха на специфичното събитие с татко си.
    View this post on Instagram           
A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Веднага по-късно артистът разгласява поредност от фотоси в Instagram, на които се вижда по какъв начин децата му деликатно наблюдават участието му на конференцията.

" С огромно почитание, удивление и примирение се причислявам към фамилията на Организация на обединените нации и се наемам с извънредно значимата работа: да ръководя, пазя и запазвам Океана и всички живи същества на нашата красива, СИНЯ планета ", написа Момоа.

" Трябва да се стремим да изправим злините, които сме сторили против нашите деца и внуци, да обърнем хода на нашето безконтролно ръководство и да изградим инерция за бъдеще, в което човечеството още веднъж може да живее в естетика с природата. "

Джейсън Момоа приключи, като поздрави децата си, които споделя с някогашната си обичана Лиза Бонет и им подсети, че баща ги обича. 

През януари Момоа и Бонет разкриха в взаимно изказване, че " се разделят в брака ", макар че любовта посред им  " продължава ".

" Всички сме усетили напрежението и измененията на тези трансформационни времена… Разгръща се гражданска война и нашето семейство не прави изключение… усеща и пораства от сеизмичните промени. И по тази причина споделяме нашите фамилни вести, че ние се разделяме в брака ", гласеше изказването.

 
Щастливата приказка за Джейсън Момоа завърши
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР