Актрисата Олимпия Мелинте, изпълняваща една от главните роли в румънския

...
Актрисата Олимпия Мелинте, изпълняваща една от главните роли в румънския
Коментари Харесай

Актриса от сериала Влад съобщи голяма новина в нашия ефир

Актрисата Олимпия Мелинте, изпълняваща една от основните функции в румънския сериал " Влад “, има в рода си прародител, който е българин.

" Той беше висок мъж със зелени очи и светла кожа. Казвахме му Българина “ – показа в " Тази събота и неделя " Олимпия Мелинте, която постоянно идва на отмора у нас и даже се е научила да кара ски в Банско. Тази зима за първи път от 6 години тя няма да пътува до зимния ни курорт, тъй като е бременна с второто си дете.

" Разбрах, че съм бременна, когато работихме по третия сезон на сериала. За страдание, брачният партньор ми не може да идва на прегледите с мен поради пандемията. Синът ни Саша е доста благополучен, че ще има сестричка. Целува ми корема и приказва на бебето “ – споделя Олимпия, която се среща със брачна половинка си още в гимназията.

" Израснахме дружно и не мога да си показва живота без него. Той не е от арт средите, което е добре “ – споделя Олимпия, която е решила, че ще стане актриса още в детската градина.

" Родителите ми бяха обезпокоени, тъй като за тях това не е сериозна специалност. Съгласиха се да платят за второ обучение, с цел да са спокойни, и по този начин приключих публицистика. За жал, татко ми умря и не можа да види " Влад “ – споделя актрисата. Първоначално тя не желае да играе в сериала, въпреки че е първата актриса, определена от екипа. Притеснява се, че отсега нататък всички ще гледат на нея като героинята Елиза.

" В Румъния ме мразеха след първия сезон. Аз бях " неприятната “ и ме назоваха по всевъзможни способи... Най-трудната сцена за мен бе, когато Елиза споделя довиждане на татко си и той изчезва от живота ѝ. В този миг в действителния живот татко ми беше доста болен, беше в болница “ – споделя Олимпия Мелинте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР