Актрисата Даян Крюгер, която се прочу като хубавата Елена от

...
Актрисата Даян Крюгер, която се прочу като хубавата Елена от
Коментари Харесай

Хубавата Елена бременна в София

Актрисата Даян Крюгер, която се прочу като хубавата Елена от кино лентата „ Троя ”, снима бременна в България . Актрисата и модел сега се подвизава в София за фотосите на шпионския трилър „ Оперативният сътрудник ”, научи HotArena .

Даян извършва основната роля в българо-израелско-германската копродукция. Крюгер е сътрудник от Мосад, изпратен под прикритие в Техеран. Мисията й е доста рискова, а обстановката, от която би трябвало да се измъкне в „ Оперативният сътрудник ” е съвсем невъзможна, написа „ Телеграф ”.

Бременната звезда би трябвало много да се пази по време на фотосите, а рисковите подиуми са поети от каскадьори. Крюгер е известна с извънредно мощните си функции в Холивуд и Европа, както и с няколко влиятелни оценки.

Тя игра с Никълъс Кейдж в двете елементи на „ Съкровището ”, също по този начин взе присъединяване в „ Бригадите на тигъра ” и „ Гадни копИлета ”, за който Тарантино й даде доста висока оценка, снима се в белгийската фантастика „ Господин Никой ”, бе блестяща в „ Перфектен проект ” и други

Миналата година даже получи премия в Кан за основна женска роля в „ Без благосклонност ” на Фатик Акин. Даян няма проблем да снима филми на три езика–френски, немски, британски, защото приказва свободно и трите езика.

В последно време из западната преса интензивно се шушука, че Даян е бременна. Актрисата сама се издаде, когато се появи с обемна рокля прикриваща талията, в Кан. От предходната година тя излиза с артиста Норман Рийдъс /Даръл Диксън от „ Живите мъртви ” / и съгласно слуховете двамата чакат първото си дете.

Някои злословия носят, че Даян не е бременна от него, само че към този момент няма публично известие за това.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР