Кинофестивалът в Кан е едно от най-значимите светски събития и

...
Кинофестивалът в Кан е едно от най-значимите светски събития и
Коментари Харесай

Българските рокли в Кан - Десислава Тошева и Caviar Couture на червения килим на кинофестивала

Кинофестивалът в Кан е едно от най-значимите всемирски събития и да присъстваш на него е огромна привилегия. Докато едни са там поради ролята си в някой от показаните в програмата филми, други са специфични посетители, заслужили мястото си по един или различен метод. И тази година още веднъж измежду тях е родната дизайнерка Десислава Тошева.

" Стажантът " с Мария Бакалова завладя Кан 2024 - какъв брой време в действителност са траяли овациите след кино лентата

Няколко разнородни изказвания, само че крайният резултат още веднъж е впечатляващ

Създателката на стилния бранд Caviar Couture е известна със своите фешън творби надалеч отвън границите на България. За последно за нея се заприказва покрай роклята й, която облече Мис Франция. А предходната година с нейно създание видяхме и майката на Илон Мъск Мей, която театралничи за корица на фешън списание.

И тази година е на аления килим в Кан. Тоалетите на нейната марка още веднъж са част от звездния шоурум на кинофестивала и всички могат да им се насладят. Тя публикува в профила си в Instagram малко видео от мястото с най-голяма централизация на звезди сега. Виждаме я в тъмносиня рокля на Caviar Couture, с която е като същинска кино звезда.

Това обаче не е единственият тоалет на марката, която бе разходен на кинофестивала. Кира Чаплин, внучката на Чарли Чапли, заложи на хубав тоалет от българския бранд в светлорозово и с черни детайли. Моделът носи името AIRA.
 Снимка 666039

И в този момент за следващ път роклите на Десислава Тошева бяха паралелно до тези на най-големите фешън марки в света. Така с изключение на Мария Бакалова, имаме още един мотив за горделивост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР