По това време на годината вече се размечтаваме за плаж,

...
По това време на годината вече се размечтаваме за плаж,
Коментари Харесай

Как да влезем във форма за лятото без стрес

По това време на годината към този момент се размечтаваме за плаж, море и всички летни занимания, които ни чакат. В същото време обаче се усещаме и притиснати от все по-малко оставащото време да си върнем " лятното тяло ".
 Карането на колело - доста повече от метод за напредване
Карането на колело - доста повече от метод за напредване

Натоварва тялото, разтоварва мозъка

Влизането назад в мечтаната форма обаче не трябва да ни стресира. Ето три съвета, с които можем да запазим позитивното си отношение към тялото си, до момента в който реализираме крайната цел умерено и без фрапантни промени - най-много посредством по-балансирано хранене и тренировки.

Приемане и позитивна конфигурация към тялото ни

В днешно време отвред ни заливат реклами и рекомендации за диети, хранителни добавки и други способи, които дават обещание дейно намаляване. Цялата тази информация обаче постоянно се оказва повода доста хора да имат вяра, че казусът е в тялото им и че те в никакъв случай не са задоволително слаби.
 Снимка 665924

Това, което не трябва да вършим, е да позволяваме сходни мисли в главата си. Защото казусът фактически не е в телата ни, а в наложилата се в международен мащаб " просвета на диетите ".

Филтриране на отрицателното и потискащо наличие в обществените мрежи

Социалните мрежи и другите способи за култивиране на наличието, което се разгласява в тях, основават един неосъществим блян за хубост. И толкоз доста хора попадат в клопката да го преследват. Защото съгласно този блян всеки с " съвършена " фигура живее по-щастлив живот.
 Снимка 665918

Истината е, че в това въобще не е правилно. На процедура няма по-щастлив човек от приемащия се, съзнателен човек, който е в мир с тялото си и духа си. За да избегнем отрицателните и потискащи мисли, които нахлуват в съзнанието ни под въздействието на обществените мрежи, е добре да филтрираме този вид наличие, което доближава до нас.
 Бри Ленехан - момичето, което трансформира несъвършенствата в новото обикновено
Момичето, което трансформира несъвършенствата в новото обикновено

Защо да не имаме вяра на обществените мрежи

Обгрижване на тялото ни и от вътрешната страна

Наред с всичко останало, обществената културата в днешно време ни учи да гледаме на себе си като на " безкрайна работа в развой на развиване " и да възприемаме всяко, даже и нищожно, несъвършенство като проблем за разрешаване. Това отношение към самите себе си обаче също не ни прави добра услуга.
 Снимка 665919

За да му противодействаме, е добре да си подсещаме, че е нужно да " обгрижваме " тялото си и от вътрешната страна, посредством положителни думи. Така можем да се фокусираме върху нещата, които харесваме в себе си и да изразим благодарността си за тях, написа Self.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР