Брутална гавра с Ергена Алек спретна една от участничките в

...
Брутална гавра с Ергена Алек спретна една от участничките в
Коментари Харесай

Ергенка разби Алек и майка му в брутално ВИДЕО


Брутална подигравка с Ергена Алек спретна една от участничките в предаването.

Студентката Валерия, която заприказва за навлизане по време на любовна игра сред двамата в шоуто, разгласява особено снимано видео, в което е облечена с костюм, държи алена роза и имитира последното съкрушително видео на Алек към финалистките Маги и Надежда, с което отсвирва безпардонно и двете. И то с видеозапис, а не онлайн, по мъжки.

„ Това, което сигурно желая да запомните, е, че вие сте съвършени, а аз съм пу*ьо “, споделя Валерия. И прибавя: „ В началото си мислех, че не съм, само че когато споделих „ не “ на 24 дами, а в този момент и на още две, съзнавам в действителност, че съм. “

Чернокосата ергенка очевидно се оправя отлично с актьорската игра, превъплъщавайки се в облика на Алек и боравейки с неговите думи на финала. „ В началото, когато не подбирах с коя се целувам, мислех, че знам какво върша. Всички се смяхме, даже и аз, само че в този момент изобщо не ми е смешно. Или както споделя мама - обстановката не е хумористична “, изяснява Валерия-Алек, а във видеото ловко са инсталирани гримасите и физиономиите на Маги и Надежда, слушайки посланието на Алек.

Валерия не пропуща да се изгаври по най-бруталния метод и с майката на ергена Ксения, която оплю, без да й мигне окото, и двете финалистки и размаха пръст на сина си да не взима нито една.

„ Мамо, сваляй листа, че не виждам добре “, обръща се настрана на камерата по време на видеото Валерия. След което прибавя: „ Какво, мамо? Да не се изяснявам? Да си потегли? Добре, мамо! Мамо, тази роза е за теб! “ приключва с подигравките ергенката.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР