Доказахме, че не можем да бъдем купени, не можем да

...
Доказахме, че не можем да бъдем купени, не можем да
Коментари Харесай

БСП доказахме, че не можем да бъдем купени

„ Доказахме, че не можем да бъдем купени, не можем да бъдем ръководени и когато работим, работим за хората. Доказахме го и в нашето ръководство в тези 9 месеца, с политиката, която водихме. За първи път от доста години България имаше 22 милиарда обществен бюджет и тези пари стигнаха до хората, те не бяха откраднати, не бяха отклонени ”, сподели лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” във Велико Търново и Хасково. И уточни: безвъзмездни учебници, безвъзмездни ясли и детски градини, ваучери за храна, покачване на пенсиите, покачване на минималната заплата ". Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” във Велико Търново и Хасково Атанас Зафиров в тв изявление.
На терен, лице в лице с хората, са единствено претендентите на коалиция " Българска социалистическа партия за България ". Ние сме единствените, които не излъгахме хората, не влязохме в съглашателство с мафията, не участвахме в никакви сглобки, устояхме на всички изкушения на властта. Заставаме пред хората и да отговаряме на всичките им въпроси с намерено чело ", разясни той.
„ Има боязън от присъединяване на Българска социалистическа партия във властта. Винаги когато партията е взела участие в ръководството, страната си е била на мястото и по тази причина са опитите тя да бъде спряна ", акцентира Зафиров. По думите му задкулисието  мъчно се предава. " Една от задачите, с които сме влезнали в тази акция е да продължи разграждането на модела „ Бойко Борисов ”, разяснява Зафиров.
„ ПП-ДБ излъгаха по жесток метод хората, с които бяхме на улицата, които разчитаха на смяната,  прегърнаха се с ГЕРБ и Движение за права и свободи и сътвориха отвратителната Сглобка, която докара до предварителни парламентарни избори ”, изясни Зафиров.
На тези избори има една достоверна лява коалиция и тя е „ Българска социалистическа партия за България ”. Всички останали клонинги бяха основани за да късат гласоподаватели от Българска социалистическа партия. И да спрат Българска социалистическа партия от опцията да има мощна парламентарна група, която може да залага, както модела за ръководство на страната, по този начин и да бъде поръчител, че това ръководство няма да отстъпи от националните ползи ”, безапелационен е  Зафиров.
„ Част от тези партии осеяха страната с билбордове, със светещи реклами, вършат извънредно скъпа, обилна, разточителна акция. Те би трябвало да дадат явен отговор кой финансира акцията им? Как по този начин новосъздадени политически субекти могат да си разрешат да водят пъти по-скъпа акция от обичайни партии, които получават и държавна дотация? Като разберем това, ще станат ясни и задачите им ”, твърди Зафиров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР