Ако ви се иска да започнете някакво странично занимание или

...
Ако ви се иска да започнете някакво странично занимание или
Коментари Харесай

Компания дава $75 000, за да се посветите на нещо отдавна жадувано

Ако ви се желае да започнете някакво странично занятие или да се отдадете на план, който от дълго време планирате, една компания за произвеждане на вино може да ви обезпечи нужния кураж, с цел да се впуснете в начинанието.

Освен отлична напитка, компанията за вино Unshackled ще ви даде 75 000 $. Остава единствено вие да се окажете късметлията, който ще бъде определен да преследва пристрастеността си. Няма значение дали тя е обвързвана с ново бизнес начинание, или креативен занимания.

Тази седмица компанията разгласи нов конкурс, наименуван “The Great Unshackling”.

Тя изяснява желанието си да даде на един късметлия 75 000 $ с “Голямата оставка” - милиони американци изгубиха работата си от началото на пандемията.

Оттам допълват, че не всеки се усеща добре от измененията, които е направил в професионалния си живот. Скорошно изследване на платформата за работа Joblist откри, че повече от 1/4 от тези, които неотдавна са напуснали работата си, в този момент съжаляват за това решение.

Допълнителни пари за гонене на една пристрастеност

Unshackled кани всеки, който има потребност от пари, с цел да преследва пристрастеността си, да съобщи своето предпочитание за присъединяване в конкуренцията като разгласява видео в Instagram, в която изяснява по какъв начин ще употребява парите, с цел да стартира нов трогателен стадий от живота и кариерата му, написа CNBC.

В състезанието може да взе участие всеки, който е подготвен да се откъсне от всекидневието си до момента, с цел да се впусне след фантазиите си.

Победителят в действителност даже не би трябвало да напусне ежедневната си работа, с цел да получи премията. Компанията споделя, че надпреварата просто има за цел да даде на някого повече независимост да преследва непряк план или подобен, стимулиран от пристрастеността му.

Жури ще прегледа изпратените видеоклипове в Instagram. Имате време до 7 септември да публикувате своята презентация. Участниците би трябвало да са поданици на Съединени американски щати и да са навършили 21 години.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР