Ако се замислите много добре и задълбочено ще видите огромния

...
Ако се замислите много добре и задълбочено ще видите огромния
Коментари Харесай

Николай Марков: Овластеното шофьорче на Симеон освети истинските лицата на хората по върховете

Ако се замислите доста добре и задълбочено ще видите големия принос на Борисов за страната ни, все пак!
Лично от моя позиция, изгодите от появяването на пладнешкия бунтовник във висшата партийна и незаконна администрация е феномен, който би трябвало да бъде оценен по достолепие. Не бързайте с реакциите си по отношение на тезата ми! Помислете умерено, трезво, независимо и сами. Това написа специалиста по национална сигурност Николай Марков във Facebook.

Как, да вземем за пример, без появяването на това лице щяхме да забележим същинското лице на Сакскобурготски? Правилният отговор е по никакъв начин. По никакъв метод нямаше да разберем, че на българите се е паднал някакъв цар, който е податлив да показа дадената му от Бога държавническа власт със личния си водач и наклеветен от незаконните среди за персонален негов бодигард. Разбирам, че връзките " шофьор-цар " не са толкоз забележими за всички и нямат нужната висота на социална значителност, само че дано не забравяме, че сетивата на оскотелия дух, макари и обработен, са притъпени и не разпознават същинското лице на опасността, както и не познават лабиринтите на скритата власт.

Как без парашутирането на водачът Борисов на висшата властническа позиция щяхме да разберем, че Станишев /несменяем началник на ПЕС/, Костов / командирът на балканския либерален пролетариат/, Нинова /червеното синьо мъжко момиче/, патриотите ни заедно /продажни водачи на наемни глутници/, интелигенцията ни /лъснати примитивни/, генералите ни /паркетни политически лъвове/, професорите ни /титуловани партийни апаратчици/, както и всичко останало в тази страна е ФАЛШИВО. Именно овластеното шофьорче на кокетния ни цар направи допустимо осветяването на същинските лица на всички обществени персони в страната, в това число и на публицисти, актьори, предприемачи, олигарси, лицемерните други политици-клиентела, писатели, художници, дипломати, висши служители на реда и впрочем говеда, които се продадоха обществено без доста мисъл.

И какъв брой известни персони съумяха да си запазят лицата? - Единици. Броят се на пръстите на двете ръце. Толкова.

Тези титани, единиците, на които в никакъв случай няма да видите имената в листи за претендент депутати, нито ще ги видите на огромни господарски позиции. Те знаят постоянно какво правят, за какво и по кое време същинската България ще има потребност от тях. Сега, уви, към момента не е времето! Тази наша страна постоянно е имала здрави основи в историческото време, без значение от всичко останало. Тя е оживяла точно поради онази шепа духовни колоси, които постоянно пречупват времето малко преди да бъде пречупен гръбнака на изтощената ни от продажници и предатели страна. България схваща всички, само че нея я схващат единици!
Кой в този момент е цар? И кой е мъртво роден? Вече знаем.

България ще премине и през този огън, само че подпалвачите му ще изгорят в него. По висш и безвъзвратен закон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР