Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно

...
Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно
Коментари Харесай

Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то вероятно към този момент сте чели, че е добре в дома ви да има по-малко предмети, защото те, освен събират прахуляк, само че и са носители на характерна сила, която от време на време може да не ви работи изключително позитивно.

Сред движимостите, които не трябва да допускате в дома си, са дребните фигурки на орли или щъркели, които биха могли да привлекат неприятна прокоба на жителите на дома. Същото се отнася и за рогата на животни, плакатите с риби, фигурките на слон с висящ хобот.

Несполуки може да ви донесе също по този начин съхраняването на дарове, които не ви харесват, или остарели обувки. Неблагоприятно е въздействието, което имат и счупените или развалени движимости. Ето за какво, в случай че имате някои от тези предмет в жилището си, е желателно да се отървете от тях.

Същевременно обаче съгласно екстрасенсите има вълшебен предмети, които зареждат дома с позитивна сила, вършат живота ни по-лек и сполучлив и ни подаряват с хубост и харизма. Вижте някои от тях в галерията нагоре.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР