Ако оставим настрана киното и политиката, най-успешните роля в живота

...
Ако оставим настрана киното и политиката, най-успешните роля в живота
Коментари Харесай

Признанието на Шварценегер пред извънбрачния му син

Ако оставим настрани киното и политиката, най-успешните роля в живота на Арнолд Шварценегер е тази на любящ татко. Наблюдаваме с интерес триумфите и на петте му към този момент доста огромни деца, всяко от които решително върви по определения път.
 Арнолд Шварценегер, Мария Шривър и приключването на развода им след 10 години
Какво се случва с развода на Арнолд Шварценегер

Развитие след 10-годишен развой

Патрик (27 г.), Кристофър (24), Кристина (29) и Катрин (31) са децата от брака му с Мария Шривър, а Джоузеф Баена (24) - извънбрачният му наследник от аферата с икономката на фамилията Милдред Баена.

Чест прави на Терминатора, че в никакъв случай не изостави извънбрачния си наследник и го поддържа през целия му живот, макар че точно разкриването на връзката с майка му става причина за развода на семейство Шварценегер.

Той още веднъж сподели на целия свят какъв брой доста се гордее със сина си, а мотивът беше рожденият ден на Джоузеф на 2 октомври.

Актьорът разгласява три фотоси, на които са двамата, хванати в моменти от живота им дружно. В заведение с чаши в ръце, на велосипедите или пред рисунка на Шварценегер като културист...

Баща и наследник очевидно се усещат прелестно в компанията един на различен и на драго сърце прекарват времето си дружно. Още повече че Джоузеф май единствен от децата на Шварценегер се занимава с културизъм и е безусловно копие на известния си татко.

" Толкова се гордея с теб и те обичам ", написа бащата на сина си, поздравявайки го за рождения му ден, като загатна триумфите му в културизма, в работата му в региона на недвижимите парцели и в актьорството. " Знам, че това ще бъде още една фантастична година ", написа гордият татко. А самият Джоузеф разгласява фотография с торта, от която виждаме, че и татко му се е включил към празненството.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР