Ако Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев с мотива,

...
Ако Кирил Петков иска оставката на Стефан Янев с мотива,
Коментари Харесай

„Възраждане“ искат оставката на правителството заради Украйна

Ако Кирил Петков желае оставката на Стефан Янев с претекста, че всички би трябвало да следват политиката на министър-председателя, ние от „ Възраждане “ желаеме оставката на цялото държавно управление. Това се споделя в позиция на партията, обвързвана с последните събития в държавното управление.

" Мотивите, с които Кирил Петков желае оставката на Стефан Янев, са, че в неговото държавно управление няма по какъв начин да се следва политика, друга от тази, която той като Министър-председател е определил. Мотивите на Петков несъмнено са верни за самия него, само че те важат в още по-голяма степен и за България и за българския народ. Няма по какъв начин в българската страна някой различен да следва политика, друга от тази, която е в интерес на българския народен интерес, друга от тази на ползите на българския народ ", акцентират от „ Възраждане “.

Според партията на Костадин Костадинов " политиката на премиера е в прорез с българския народен интерес ".

" В съответния случай, в случай че Кирил Петков желае оставката на Стефан Янев с тези претекстове, ние от Възраждане желаеме оставката на цялото държавно управление с претекста, че неговата политика е в прорез с българския народен интерес. Политиката на Кирил Петков трансформира България в страна-участник във военния спор и по този метод нанесе тежки вреди на българските стопански и национални ползи ", споделя още от „ Възраждане “.

Те упорстват за оставка на цялото държавно управление. " Считаме, че всяко едно деяние, допринасящо за замесването на България във военния спор в Украйна, вземането на страна в спор сред две близки и другарски нам страни, тъй като и Украйна и Русия са ни еднообразно близки и с тях имаме еднообразно близки исторически връзки, е незаконно и оставката е най-малкото, което би трябвало да последва ", се акцентира още в позицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР