Ако Има такъв народ запази позицията си да се заема

...
Ако Има такъв народ запази позицията си да се заема
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако това е позицията на Трифонов, отиваме на избори

Ако " ИТН " резервира позицията си да се заема с ролята на съпротива, т.е. да не поддържа кабинет, излъчен от третия мандат, то тогава няма различен излаз, с изключение на да се отиде на предварителни избори.

Това сподели преди съвещанието на Народното събрание през днешния ден съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

В сряда за следващ път водачът на Има Такъв Народ съобщи, че партията му остава изрично в съпротива, т.е. няма да поддържа държавно управление, излъчено от третия мандат.

За да има изобщо диалози за сформиране на кабинет, то зависи кому ще бъде връчен третият мандат, безапелационен бе Иванов. От " Демократична България " неведнъж показаха, че няма да поддържат държавно управление, в случай че то бъде формирано с мандат на Българска социалистическа партия. " Важно е обаче да има такива диалози, в случай че се надяваме здравият разсъдък да надделее ", уточни Иванов.

Предсрочните избори обаче са доста неприятен вид за страната, считат още от " Демократична България ".

Малко след Христо Иванов, Тошко Йорданов от Има Такъв Народ удостовери думите на водача си от през вчерашния ден: Има два вид - или предварителни избори, или останалите партии със 170-те си гласа да сформират кабинет.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР