Ако бъдат помолени да опишат подробно писалка, мнозина може би

...
Ако бъдат помолени да опишат подробно писалка, мнозина може би
Коментари Харесай

Хората тепърва научават защо капаците на писалката имат малки дупчици в тях - и това може да бъде животоспасяващо

Ако бъдат помолени да опишат в детайли химикалка, мнозина може би биха пропуснали дребната дупка в самия връх на похлупак.

Дупката е толкоз дребна, че ще ви бъде простено да не я забележите или да си визиите, че е просто фина дизайнерска чудноватост, а не нещо в действителност значимо. Въпреки че може да е дребна, тази дупка е голяма - и може да избави живота ви в краен случай.

Тази функционалност преди този момент провокира доктрина на конспирацията измежду по-подозрителни клиенти, които спекулираха, че е предопределена да пресъхне мастилото по-бързо, намалявайки виталния цикъл на писалката и увеличавайки продажбите. Онези, които са се оказали проклинат на изсъхнала писалка, която се кълнат, че са купили едвам предходната седмица, евентуално ще се забавляват с тази концепция, само че не може да е по-далеч от истината.

Наистина, това късо пространство има доста по-грижовна цел и ще резонира с всеки, който към момента може да си спомни по какъв начин е изгризал наличието на своя молив като дете...

В своя канал в Y...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР