Агресия на пътя. Полски тираджии нападнаха и биха наш шофьор

...
Агресия на пътя. Полски тираджии нападнаха и биха наш шофьор
Коментари Харесай

Полски тираджии биха наш шофьор пред детето му

Агресия на пътя. Полски тираджии нападнаха и биха наш водач пред очите на детето му. Саморазправата се е разиграла на интернационалния път Е-79 край Враца.

Петър Йорданов кара със фамилния бус 14-годишния си наследник на учебно заведение, когато попада в колона от полски камиони.

„ Наближавайки разклона за Бели извор, там има ограничаване 60 и пътят е доста неприятен, започнах да понижавам, при което камионът откъм гърба стартира да светка, да свирка и потегли да изпреварва “, описа пред БТВ пострадалият Петър Йорданов.

В насрещното обаче се появили коли и камионът се прибрал зад буса. В сектора, прочут като Железния мост, общо 7 камиона като на кино обкръжават българина.

„ Двама индивида слязоха и аз отворих вратата, и им споделям на британски - 60 км и демонстрирах с ръка – вие луди ли сте. През това време пристигна един различен и два пъти ме удари в лицето, детето стартира да реве, да пищи, аз дръпнах вратата, затворих я и другият счупи стъклото “, изясни Петър Йорданов.

После камионите поели към София, а мъжът се обадил на 112. Шофирал зад тях, с цел да заяви за местонахождението им.

Малко по-късно полицейски патрул от Мездра изпреварва колоната от тирове и ги стопира на входа на село Лютидол. Пристигат и няколко патрулки от Враца.

Сред арестуваните е имало и жена, описаха очевидци.

Нарушителите са арестувани и ще им бъде повдигнато обвиняване за безчинство на пътя.

„ Беше ужасяващо, пред детето ми да се случи, е неприемливо. Не може да считат, че в България всичко им е разрешено и да се държат по този метод, надменно, на пътя “, добави пострадалият.

Детето е в потрес, а татко му благодари на полицията за реакция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР