Иконата на Нюкасъл Юнайтед Ноби Солано поема кормилото на Blyth

...
Иконата на Нюкасъл Юнайтед Ноби Солано поема кормилото на Blyth
Коментари Харесай

Култовият герой от Висшата лига пое изненадващо нова работа в седмо ниво след като треньор на Световното първенство

Иконата на Нюкасъл Юнайтед Ноби Солано поема кормилото на Blyth Spartans, влизайки като нов управител след скорошното изпадане на клуба от Vanarama National Лига Север. Назначаването беше подпечатано тази заран след ползотворни диалози с представители на Blyth.

Blyth Spartans, които имат именита история във футбола отвън лигата, се стремят да се възстановят от разочароващия сезон, който ги накара да изпаднат в The Pitching В Северна Висша лига. Клубът се сбогува с някогашния нападател на Гейтсхед Джон Шоу, преди да удостовери ролята на Солано.

След като неотдавна се завърна в Обединеното кралство след треньорски функции с националния тим на Перу, в това число Световната купа 2018 и шампионатите Копа Америка, както и престой в Швеция с Ескилстуна, Солано няма самообладание да се заеме с новата си роля.

„ Това е прелестно предизвикателство “, изрази Солано. „ Наистина съм удовлетворен. Една от аргументите, заради които одобрих, е методът, по който моят някогашен съотборник Стив Хауърд ми по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР