А1 получи признание от световната технологична компания DELL Technologies в

...
А1 получи признание от световната технологична компания DELL Technologies в
Коментари Харесай

Dell Technologies отличи А1 за високо качество на обслужване на ICT клиенти

А1 получи самопризнание от международната софтуерна компания DELL Technologies в категория „ Excellence in Customer Experience “ по време на обичайното събитие за сътрудници, което се организира в София. Отличието се присъжда за цялостното потребителско преживяване, което специалистите на А1 дават на корпоративните клиенти при внедряване на високо софтуерни ICT решения, основани на артикули на DELL. Това е втора поредна премия от този сан, която DELL Technologies дава на А1, откакто през 2021 година компанията беше отличена в категория Rising Star поради отличните достижения в ранен стадий на партньорството.

По-рано тази година А1 беше отличена за повторно от Dell Technologies и като сътрудник със статут Platinum Solution Provider, което удостоверява експертизата и уменията на екипите на компанията и качеството на услугите, които предлага на бизнес клиентите. А1 завоюва тези оценки с помощта на развиване на пълномощия в три области от портфолиото на Dell Technologies и редица сполучливо осъществени планове. Екипите на А1 „ ICT планове и решения “ в направление „ Мрежа и услуги “ и „ ИТ инфраструктура “ в направление „ Информационни технологии и цифрова промяна “ непрестанно надграждат своите познания в сферата. Те минаха сполучливо сертификационни изпити за Data Center Portfolio, Server+, Storage+, Hyper-Converged Infrastructure, Data Protection, End Point Security, Workstations, Displays и други. По този метод А1 обезпечава качественото консултиране и даване на високотехнологичните решения на Dell Technologies.



В съдействие сред комерсиалните екипи и техническите звена А1 осъществя няколко стратегически и значими за обществото планове, свързани с даването на крайно-клиентски устройства за обучение в онлайн среда, както и ИТ инфраструктура за хостване на комплицирани потребителски системи.

Установените в А1 процеси, непрекъснатите старания за надграждане в тези области, както и множеството осъществени планове, способстват за по-широка осведоменост на бизнеса и обществените институции за опциите на софтуерните решения на DELL. Признанията са резултат от динамичното развиване на А1 в областта на ICT услугите и затвърждава упоритостта на компанията да се развива като приближен ICT сътрудник на бизнеса в България.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР