65-годишната Мба Гамбренг от Южна Суматра - Индонезия, неотдавна успяла

...
65-годишната Мба Гамбренг от Южна Суматра - Индонезия, неотдавна успяла
Коментари Харесай

65-годишна се омъжи за 24-годишния си син

 65-годишната Мба Гамбренг от Южна Суматра - Индонезия, наскоро съумяла да вдигне сватбата на фантазиите си, избавяйки се от ужасните мемоари за някогашния брачен партньор, с който се развела преди 30 години. Нейният фаворит се оказал 24-годишният Арди Варас, с който се среща в танцувалната натрупа, където той танцувал, а тя била ръководителка.

Разликата в годините фактически била огромна, само че съседите и приятелите на двамата били смутени от друго, написа Hmetro, представени от Блиц. Преди повече от година осиновила Арди, както и доста други. Винаги считала, че всички би трябвало да си имат семейство, по тази причина и го приютила. Но времето минавало, а той по този начин и не се замислял за женитба, без значение, че съумяла да уреди останалите си деца с брак.

Тя непрекъснато подпитвала Арди за желанията му, до момента в който един ден той не признал, че в действителност желае да се ожени за нея. Тя била поласкана и по тази причина се съгласила.

Младежът подходил към сватбата напълно отговорно и даже платил откуп за булката в размер на 100 хиляди индонезийски рупии - към... 7 $.

В обществените мрежи потребителите реагират спорно на подобен брак, въпреки и доста от потребителите във Facebook да поздравяват младоженците и да им пожелават благополучие и обич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР