Репортерката на Нова телевизия Глория Николова временно слага край на

...
Репортерката на Нова телевизия Глория Николова временно слага край на
Коментари Харесай

Красива репортерка на Нова телевизия слага край на кариерата си

Репортерката на Нова телевизия Глория Николова краткотрайно поставя завършек на кариерата си. Шокиращата вест разгласи самата тя в профила си във Facebook. 

" 9 години. Точно толкоз минаха, откогато прекрачих прага на малкия екран за първи път, уверена, че ще е вечно. Не мислех да пиша сетен пост, само че измежду приятелите ми тук има хора, които и в този момент ме търсят, с цел да решаваме дружно ежедневни проблеми. И им го дължа.

За момента споделям “чао " на публицистиката и на детската ми фантазия да бъда кореспондент. Благодаря за доверието, благодаря за шанса на толкоз доста хора в специалността, които срещнах по пътя, благодаря им, че повярваха в мен. Те знаят какъв брой доста им дължа, знаят си и кои са.

Решението ми да поема по нов път е мъчно, само че добре премислено.

Разказах стотици истории, усещах непознатата наслада, само че и болежка. Помагах, показвах и променях. Натрупах опит, от който научих, че животът не постоянно е розов балон.

В нюзрума оставям същински другарства, споделен смях, безкрайна обич и отдаденост към работата, 24-часови смени, безсънни нощи и посрещнати изгреви. На сътрудниците ми - искам смисъл. А аз, както и до момента, няма да си почивам дълго, тъй като ме чакат нови хоризонти ", написа Николова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР