Наша актриса е станала жертва на известен онлайн сайт за

...
Наша актриса е станала жертва на известен онлайн сайт за
Коментари Харесай

Наша актриса стана жертва на известен онлайн сайт за дрехи и аксесоари, пробутали й фалшификат

Наша актриса е станала жертва на прочут онлайн уебсайт за облекла и аксесоари. Красавицата Мона Гочева си поръчала чанта за към 1000 лева

" Тя наподобява употребена от човек, който въобще не я е поддържал. Стърчат конци, кожата е надрана, тотал вреда “, споделя тя.

Фалшификат 

На 15 юни Мона Гочева чества рожден ден и по случай персоналния си празник взема решение да сбъдне фантазията си и да поръча по този начин желаната от нея чанта, само че, уви, не получава това, което видяла в уеб страницата.

" От няколко години я виждам, а в този момент останах без подарък. Чантата наподобява като че ли коства 11 $ и си споделих по какъв начин може навръх мен да се случи да ми пратят подправена “, оплаква се самата тя.  

Равносметка

" Съдбата си сподели думата. Аз просто не съм за такива покупки и движимости. Няма никакъв смисъл да си разходвам парите за материални неща. Това е знак, че тези пари би трябвало да се влагат в нещо по-хубаво “, споделя пред " Телеграф " Мона.

Тя добавя, че само я е гняв за самото преживяване.

" Единственото по-скъпо нещо, което си закупувам последните години, са очила, които изгубвам в интервал от 3 до 6 месеца. Дано най-малко ми върнат парите “, добавя Гочева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР