Въз основа на подаденото заявление от Кристиан Малинов Карабельов от

...
Въз основа на подаденото заявление от Кристиан Малинов Карабельов от
Коментари Харесай

Водач на листите на Величие в Смолян се отказа от депутатското място заради жена си

Въз основа на подаденото заявление от Кристиан Малинов Карабельов от партия " Величие “ той е премахнат от лист А, където са подредени претендентите за народни представители съгласно броя на получените желания (преференциите). Това излиза наяве от решение на Централната изборна комисия. Той е бил регистриран претендент за депутат и определен в Двадесет и втори избирателен регион – Смолянски.

Кристиан Малинов Карабельов е подал заявление, с което желае да не бъде разгласен за определен за депутат от кандидатската листа на партия " Величие ". Една от посочените от него аргументи е, че " жена му не желае да се мести в София ".

" Със брачната половинка ми имаме бизнес, средствата ни са задоволителни за фамилията и не отивам в Народното събрание за пари. Дори брачната половинка ми не е съгласна да се местим в София. Но съм признателен, че ме поддържа. Поел съм отговорност и ще я спазя “, изяснява пред " Бг новини Смолян " Карабельов.

И през вчерашния ден ЦИК одобри решения, свързани с отводи на взели участие в изборите да бъдат депутати в 50-ото Народно заседание. Сред тях беше и лидерът на " ИТН "  Слави Трифонов. 

Христо Христов Петров от " Продължаваме Промяната – Демократична България “, Ивайло Ванев Вълчев от партия " ИТН “, Кристиан Иванов Вигенин от коалиция " Българска социалистическа партия за България “, Станислав Добринов Стоянов от партия " Възраждане “ пък обявиха, че желаят да бъдат оповестени за членове на Европейския парламент от България и да не бъдат обявявани за народни представители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР