65-го­диш­на же­на от крес­нен­ско­то се­ло Гор­на Брез­ни­ца в не­деля е

...
65-го­диш­на же­на от крес­нен­ско­то се­ло Гор­на Брез­ни­ца в не­деля е
Коментари Харесай

65-годишна се самоуби от страх, че има коронавирус, снаха й починала от свински грип

65-го­диш­на же­на от крес­нен­ско­то се­ло Гор­на Брез­ни­ца в не­деля е сло­жи­ла завършек на жи­во­та си при па­ник ата­ка от боязън, че е за­ра­зе­на с ко­ро­на­ви­рус. Ваня М. по­ве­че от 20 го­ди­ни стра­да­ла от бе­лод­роб­ни проб­ле­ми от ро­да на ас­тма­та. В сре­да­та на март си­нът ѝ се приб­рал от Ан­глия, къ­де­то ра­бо­тел, с цел да из­дър­жа две­те си де­ца. Пре­ди 4-5 го­ди­ни ос­та­нал вдо­вец, съп­ру­га­та му по­чи­на­ла мла­да от ус­лож­не­ния и пнев­мо­ния вследс­твие на свин­ски грип, написа struma.bg.

“Беше си внушила, че синът ѝ я е заразил с новия вирус, евентуално поради непрекъснатото говорене по всички медии за болестта и за заплахите за хронично болните над 60 година На него нищо му няма, индивидът си съблюдава прецизно 14-дневната карантина и към този момент излиза навън”, изясни кметът на селото Стоян Йоргов. Той усетил, че Ваня е мощно потисната, като я возил до Кресна в края на предходната седмица.

“Личната лекарка беше идвала на място в тях да я прегледа и открила, че няма нито температура, нито мускулни болки, типични за грипни болести. Два пъти Ваня беше ходила в Спешна помощ в Кресна, където ѝ биели нещо от рода на урбазон. Заради недоволствата джипито ѝ беше издало ваучър за банкет в болница в поделение за белодробни болести, на два пъти лекарката ми се обажда да ревизира какво е положението ѝ и като цяло постави доста грижи”, описа кметът на Горна Брезница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР