50 са страхотна възраст. И въпреки че възрастта няма значение,

...
50 са страхотна възраст. И въпреки че възрастта няма значение,
Коментари Харесай

Ето ги правилата, с които всяка 50-годишна жена ще живее по-щастливо

50 са страхотна възраст. И макар че възрастта няма значение, добре е да знаем, че животът ни е стигнал до стадий, в който всичко, което ни прави нещастни, няма място в всекидневието ни.

На 50 би трябвало към този момент да знаете по какъв начин да казвате “Не”. Не си губете времето с пояснения, с възприятие за виновност или опити да удовлетворите всички за всичко. Вие сте страхотна персона и можете сами да решавате за живота си.

Хайде, за какво стоите с часове пред витрината? Купете я тази рокля и бъдете красива, зашеметяваща, неустоима. Животът е къс, а вие заслужавате най-хубавото. И не, не ви тласкане към безхаберно пилеене на пари, а желаеме да ви кажем, че е пристигнал моментът, в който да можете да извършите себе си щастливи.



Изхвърлете всички токсични хора от живота си. Независимо дали става въпрос за някогашния, сегашния, майка ви, сестра ви, остаряла другарка. Заслужавате да ви обичат, да се грижат за вас и да получавате най-хубавото. Крайно време е.

Всички вършим неточности, нали? Но по тази причина има и амнистия. Обикновено прощаваме най-трудно на себе си. А не би трябвало. Научете се да си простите.



Обичайте това, което вършиме. Работата е нещото, което би трябвало да ви носи наслаждение и задоволство, а не да ви стресира. А и в никакъв случай не е късно да я промените. Всъщност 50-е са идеалната възраст да започнете нещо ново. Или да превърнете заниманието си в специалност.



Учете, четете, вървете напред. Още едно обучение? Защо не, в случай че ще ви обогати или ще отвори пред вас нов път? На 50 към този момент не учим за шестици, а за наслаждение, за това, че желаеме да откриваме, да споделяме, да бъдем в крайник с новостите. Никога не е късно за нищо. Не го забравяйте. Човек се учи, до момента в който е жив и тъкмо това ни държи млади.

Прегръщайте, обичайте, усмихвайте се, гребете с цялостни шепи от това прелестно нещо, наречено живот. Правете всичко осъзнато и с обич, а не тъй като би трябвало. И той, животът, ще ви се отплати по отговарящ метод. Повярвайте!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР