50-килограмови кюфтета и тон руска салата, що е то? Това

...
50-килограмови кюфтета и тон руска салата, що е то? Това
Коментари Харесай

Ути Бъчваров готви рекорд с 50-килограмови кюфтета и тон руска салата

50-килограмови кюфтета и звук съветска салата, що е то? Това е връх, който ще опита да сготви постоянно усмихнатият готвач Ути Бъчваров. За грандиозните си проекти показа самият той в занимателното шоу по NOVA „ С Рачков всичко е допустимо ”.

„ Ути, Разбрах, обаче, че ще готвиш за някакъв връх за „ Фестивала на кюфтетата ”, обърна се водещият Димитър Рачков към госта в предаването Петър Бъчваров, по-известен като Ути.

„ Кюфтета, сарми и всевъзможни други неща. Не знам дали знаеш, че най-малките сармички са в Асеновград. ”, обърна се кулинарят към Рачков.

„ Ял съм, те са по сантиметър и нещо ”, отговори водещият.

„ Обаче най-голямата сърма е добруджанската. В Добруджа всичко е огромно. Говорим за Добруджа. Говорим за там, където Йовков е писал своите разкази, приказваме за Генерал Тошево. Там сармата е ей, толкова огромна ”, съобщи Ути, показвайки жест с ръце, съобщи vesti.bg.

„ Кюфтетата са малко-по огромни. Знаеш ли по какъв начин аз поднасям тройка кюфтета с гарнитура. Класически, три кюфтета с гарнитурка. Три кюфтенца, всяко едно по 50 кг с едно малко „ барбекюнце ”, съобщи в своя закачлив жанр колоритният кулинар.

„ Това ще го правиш в този момент, за връх ли ”, попита Рачков.

„ Точно по този начин, идната седмица отивам и го върша, три кюфтенца по 50 кг, че и съветска салатка ще си създадем, че и сармички ще си създадем ”, съобщи Бъчваров като изясни, че количеството съветска салата, която счита да подготви е цялостен един звук.

Не за първи път занимателният кулинар Ути Бъчваров се впуска в такива завършения. Той постоянно пътува из цяла България и забърква своите пъклен вкусни и големи манджи.

В Сливен на празника на стоте войводи той съумя да направи 100-метров суджук.

Във Варна пък с благотворителна цел сготви фасул супа в най-големия котел в България.

Рекорд бе подложен и в Севлиево, където Ути Бъчваров съумя да подготви 200-метров тиквеник.

В Банско кулинарят се включи в близо 4-часово предизвикателство и забърка 200-килограмова капама. С нея бяха нагостени гостите, пристигнали в зимния курорт за кръг от Световната купа по ски за мъже.

Един звук саламура подготви Ути Бъчваров на фестивала „ На риба с бира ” в Лом.

Съвсем неотдавна бохемът описа и по какъв начин се приготвя за 60-годишнината на собствен другар, споделяйки фотография на голямо барбекю с шишчета.

„ Когато обичан другар има рожден ден и навършва 60, няма по какъв начин да не извадя неповторимото си барбекю. На намерено сме, тъй че стискайте палци да не завали и в Стара Загора! ”, написа Ути Бъчваров в обществените мрежи.

Любопитна детайлност е, че тиганът, в който Ути постоянно готви своите великански ястия, е направен от остарял локомотив.

През 2015 година Ути Бъчваров пък измайстори свое лично неповторимо барбекю. Огромното откритие е високо 5 метра и тежи цели 2 тона. На готвача му е лишило близо година с цел да го създаде. На него може да се пече цяло теле или гигантска погача. За едно зареждане са нужни 50 кг дървени въглища.

„ Аз си имам котел, за който и вещицата може да ми завиди ”, похвали се още Ути в обществените мрежи.

Бхемът Ути съумя да шокира публиката на шоуто „ С Рачков всичко е допустимо ” и с друго свое самопризнание. По време на една от игрите, в която участниците трябваше да дават отговор на неуместни въпроси, Петър Бъчваров си призна, че е заспивал на едно място и се е събуждал на напълно друго.

„ Заспах у дома и се разсъниха в Панама. Ти доколкото си припомням, напълно скоро прескочи рубежа на 50-те. И аз по този начин на 1 март преди 2-3 години, заспах ”, показа за неуместната преживелица Бъчваров, обръщайки се към водещия Рачков.

„ Ти беше задремал още на рождения ден ”, добави водещият Димитър Рачков, който издаде, че е участвал на въпросния злощастен празник.

„ И се разсъниха в Панама с 10 шева на веждата ”, разкри още Ути.

Щурите празненства по случай рождените дни на столичния безгрижник Ути Бъчваров са постоянно именити, издават негови близки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР