49-годишният Бен Афлек и 53-годишната Дженифър Лопес планират сватбата на

...
49-годишният Бен Афлек и 53-годишната Дженифър Лопес планират сватбата на
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен Афлек готвят сватбата на века, тя подивя на участие

49-годишният Бен Афлек и 53-годишната Дженифър Лопес възнамеряват сватбата на века!

Те са наели уредника на първокласни събития Колин Коуи за идната си женитба, а съгласно клюката празненството ще продължи няколко дни.

Двойката, която се ожени в Лас Вегас на 16 юли, работи интензивно с Колин, който е основан в Лос Анджелис. Смята се, че формалната гала ще се състои в имението на Бен от 87 акра, което се намира в Райсборо, Джорджия.

Според уеб страницата на Коуи, той възнамерява събития в диапазона от $25 000 до $2 милиона и евентуално много повече и може да сътвори "от кралска женитба с епични пропорции до най-бляскавата, изтънчена и изискана женитба в задния двор. " Трябва да се означи, че Коуи е работил с Джей Ло за минали събития, само че също по този начин и с други звезди като Никол Кидман, Ким Кардашиян и Майкъл Джордан. Освен това той попада под №1 уредник на сватби №1 в ранглиста на стилната Библия Vogue.

Бен и Джен изненадаха почитателите, когато отлетяха за Лас Вегас на 16 юли за интимна гала в емблематичния Малък бял параклис. На паметното събитие участваха само 14-годишната щерка на Лопес - Еме, както и 13-годишната щерка на Афек - Серафина Брачният съюз на двойката пристигна единствено три месеца откакто Бен предложи още веднъж брак на певицата с необичаен зелен елмаз на стойност 5 милиона $.

Дженифър Лопес се завърна на работа след сантименталния меден месец, който прекара с Афлек в Париж. Тя изглеждаше презаредена с нови сили и безусловно подлуди публиката си. Изпълнителката се появи в целия си искра на благотворителната церемония вечерна LuisaViaRoma x Unicef в Капри, Италия. Тя откри присъединяване си с осъществявания на „ If You Had My Love “ и „ Waiting for Tonight “. Джей Ло бе облечена в особено основан за нея тоалет, пъстър с пера, дело на Роберто Кавали.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР