48-годишният супермодел Хайди Клум е известна с нестандартното си чувство

...
48-годишният супермодел Хайди Клум е известна с нестандартното си чувство
Коментари Харесай

Хайди Клум се наведе невнимателно

48-годишният супермодел Хайди Клум е известна с ексцентричното си възприятие за комизъм и близостта си със своите почитатели. Звездата не се опасява, че ще изпадне в неудобно състояние, в случай че се окаже в неуместна обстановка. Ето за какво тя с наслада е споделила с 8,4 милиона свои почитатели известно видео от TikTok, което е снимано от фен от публиката на снимачната площадка на шоуто " Америка търси гений ", написа БЛИЦ.

За съответното предаване Хайди е облечена в обемна оранжева рокля, като цялата материя е употребена по-скоро за декорация, в сравнение с за дължина.

Във видеоклипа моделът беседва по време на почивката със съводещата и актриса София Вергара, като е седнала на стол. Но когато се изправя и се навежда напред, се демонстрират голите ѝ задни елементи. Вероятно въпреки всичко е имало долни дрехи, единствено че прекомерно малко, с цел да се види.

" Забележка към себе си за в бъдеще - да не се привеждам в къси рокли... ", написа Хайди Клум към оповестеното видео.

Феновете на Хайди са обърнали изключително внимание на фрагментите в Tiktok. Видеоклипът събра 1,8 милиона гледания и всички се оплакват в мненията, че доста малко хора са съумели да доближат до първите редове на шоуто.

" TiкTok, апелирам, прибавете функционалност " зуум " за увеличение, в действителност би трябвало да го извършите! ", Ето от какви ъгли би трябвало да се снима предаването! Оператори, записвайте! ", " Мога да си показва по какъв начин са им " изпаднали " очите на хората от първите редове... ", разясняват в мрежата.

I love all the judges, and Heidi Klum is my favorite

От няколко години Хайди Клум е член на журито на " Америка търси гений ", само че не е единственото предаване по малкия екран, където тя може да бъде забелязана.

Моделката се е появявала и в " Project Runway ", " Top Model in German " и доста други излъчвания. Звездата съумява да прави всичко това, без да се отразява на фамилния ѝ живот - сега е омъжена за Том Каулиц, китарист на Tokio Hotel, който е със 17 години по-млад от нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР