48-годишният модел Хайди Клум определено се слави с това, че

...
48-годишният модел Хайди Клум определено се слави с това, че
Коментари Харесай

Хайди Клум лъсна чисто гола

48-годишният модел Хайди Клум несъмнено се слави с това, че има доста гении, като се изключи че е безумно красива. Хайди умее да свири добре на китара, а също така може и да рисува прелестно. Преди няколко дни тя разгласява любопитен кадър в страницата си в Инстаграм, където рисува портрет на брачна половинка си Том, написа jenata.blitz.bg.

Тя се появи пред почитателите си малко повече от нужното, като на едната фотография бе решила да се покрие с бански, само че се издъни с доста плоско дупе, а в идната реши да хвърли всички облекла и задръжки и да лъсне чисто гола. Всъщност Клум постоянно качва свои фотоси топлес и не се тормози от това.

Хайди и Том се венчаха през 2019 година. По това време тя бе хазаин на шоуто Next Top Model, а той бе посетител. Техният романс се разви много бързо и Том предложи брак на русокоската едвам няколко месеца след първата им среща.

Хайди не един път е говорила за връзките им, като постоянно не пропуща да каже какъв брой прелестен е индивидът до нея:

" Той е най-хубавият, сладостен, грижлив и обичащ човек. Такава съм късметлийка. Не помня по кое време за последно съм била толкоз щастлива ", бе споделила преди време тя.

Това в действителност е трети брак на модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР