Всяка от финалистките в Dancing Stars“ преживя малки или по-сериозни

...
Всяка от финалистките в Dancing Stars“ преживя малки или по-сериозни
Коментари Харесай

Ивет откровено: Не съм вярвала, че ще съм на финала Денсинг старс

Всяка от финалистките в „ Dancing Stars “ претърпя дребни или по-сериозни контузии, които са неминуем сателит в танцовото шоу, само че продължи напред на лимита на силите си. В първите дни доктор Неделя Щонова получи кръвоизлив в бедрения мускул след шпагат по време на генералната подготовка и излезе на сцената макар болката. „ Независимо дали си в живота или на паркета, дали си в сложна връзка, дали си изправена пред невероятно зачеване, диагноза, неправда или изменничество, в случай че мозъкът ти се срути и каже: „ Загубих! “ и тялото се предава.

Но в случай че си кажеш „ Мога! “, ще преодолееш всичко. Силата е в нас, в случай че принадлежим на красива концепция “, безапелационна е доктор Щонова.

Реклама
Елегантното танцово шоу е голям урок за участничките - на последната му права те към този момент сигурно знаят, че могат повече, в сравнение с са си представяли. „ Не съм вярвала, че ще стигна до финала. Мислех, че ще изкарам две-три седмици, а най-големият ми боязън беше да не отпадна първа, тъй като танцовите ми умения бяха под нулата.

Но се уверих, че в случай че човек в действителност желае нещо, може да го реализира с неизменност, труд и непримиримост. Щастлива съм, че направих неща, които не съм подозирала, че са вероятни за мен. Чувствам се по-женствена, а това ме прави доста щастлива и задоволена. За пръв път мога да кажа, че съм горда със себе си “, сподели Ивет Горанова в в „ Dancing Stars Extra “.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР