47-годишният музикант и продуцент Любо Киров е живото опровержение на

...
47-годишният музикант и продуцент Любо Киров е живото опровержение на
Коментари Харесай

Кой ще наследи Любо Киров и имотите му за 2 млн. лв.?

47-годишният музикант и продуцент Любо Киров е живото опровергаване на поговорката, че музикант къща не храни. Бившият вокалист на група „ Те ” е съумял да проработи с почтен труд милиони, които прагматично е вложил в парцели, откри „ Уикенд ”.

В столицата изпълнителят на „ Има ли цветя? ” е притежател на имение в „ Драгалевци ” и на два просторни жилището. В родния му град Плевен дружно с по-малката си сестра Анна, Любо има още един унаследен парцел. Цялото недвижимо имущество на надарения музикант е на стойност към 2 млн. лева След гибелта на татко си Цветан, Любо прибрал майка си да живее в един от жилищата му в София.

„ Тя остана сама. Не виждам какъв е смисъла да пази една къща в един недодялан град, в който тя няма работа. Тя няма какво да прави там. Сестра ми Анна и племеничката ми Яна също са тук. Защо да губи тази наслада, пазейки някакъв парцел? ”, философства Любо.
2-етажното имение в „ Драгалевци ”, в което той живее от 4 години, е на една ръка разстояние от хасиендата на някогашния министър председател Иван Костов. постоянно се засичат в кварталния магазин, а Командира постоянно общително поздравявал. Компания на артиста надалеч от столичната шумотевица, прави кучето Кая от своенравната порода Акита ину.

„ Още когато я видях за пръв път, разбрах, че това  моето място ”, споделял е Киров. Музикантът с присъщ тембър е вложил към половин милион за ремонт на къщата и двора, за обзавеждането с мебели и техника. В двора на Любо има и басеин, към който през лятото събирал другарски компании на барбекю. Любо персонално коси тревата към къщата си и признава, че не схваща доста от градинарство. Затова отглежда няколко дървета – череши, круша, орех и ябълка. Всичко в дома му е проектирано от самия него. Както е известно, поп изпънителят е ученик на Художествената академия и избира самичък да проектира и майстори всичко у дома. В 2-етажната му къща има обособена репетиционна, оборудвана отчасти и като звукозаписно студио.

„ Над 50% от цветовете, формите и структурите са мое решение. Всичко, което си бях наумил – да върша музиката, която желая, да имам подобен дом, се сбъдна. Нещата се подредиха и знам, че има смисъл човек да има вяра. Разира се, добре е и да се труди, с цел да реализира фантазиите си ”, споделя артистът.
Сред положителните другари, които постоянно го навестявали, са Графа и Мария Илиева. Влади Ампов бил измежду хората, оказали му най-сериозна поддръжка в интервала, в който взел решението да започва солова кариера след разпадането на група „ Те ”. С Мария пък били сродни като светоусещане. „ Помежду си не се считаме за известни, а сме се припознали като другари във времето. Някой може да счита, че сме конкуренция, и всеки работи, с цел да върви бизнеса му, само че човешкия миг в общуването за нашето потомство актьори е главен. Споделянето и поддръжката са ни значими. Оказва се, че не възрастта е определяща за това какъв брой си готин ”, безапелационен е изпълнителят. В дома си той е сбъднал детската си фантазия да има настрана помещение за сбирката си с всички герои от обичаната си фантастична сага „ Междузвездни войни ”. Най-ценното, което има, са монети с нумизматична стойност, които са равни на 1 Щатски долар и са с облици на героите от кино лентата. Другото му междузвездно украшение е колекционерска картина, която в света има 500 копия, а неговата е под номер 250. Съвсем разумно, телефонът му звъни със звуците на робота R2D2.

Добродушният музикант няма свои деца, които да наследят положението му, само че е признавал, че концепцията за бащинство по никакъв начин не му е непозната. „ Признавам, че постоянно диря компания, все звъня на някой, постоянно ми се излиза. Сам не мога да седнал съм, макар че си мислех, че с възрастта ще си седна на задника, както се споделя. Трябва да се мисли за дете и аз мисля в тая посока. Много бих желал да имам. Обаче не става по този начин: „ Добър ден! Може ли да ми родите? ”, споделя съкровеното си предпочитание Любо.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР