46-годишната Стефка Терзийска, който беше осакатена след жесток побой с

...
46-годишната Стефка Терзийска, който беше осакатена след жесток побой с
Коментари Харесай

Новина на Narod.bg: 50 бона платени за осакатяването на Стефка в Благоевград, бита от наркоман с кози крак

46-годишната Стефка Терзийска, който беше осакатена след нечовечен побой с кози крайник от наркоман, е поръчана против 50 000 лв., научи извънредно Narod.bg от собствен човек в полицията в Благоевград.

 Стефка е разведена с гърка от 4 години

Засега е ясно, че петима са взели участие в планирането на бруталната разпра, само че досега е хванат единствено физическият причинител – 21-годишният наркоман от Благоевград Кирил Лукаров, който от цялата сума прибрал 400 лв..

Поръчител на зверството, станало пред дома на Стефка, е някогашният й брачен партньор – гъркът Йоанис Козас, с който са разведени от 4 година, прецизираха ченгетата. Жената е в „ Пирогов “, изгубила е зрението на едното си око, огромна заплаха да загуби и другото, също така има и други съществени контузии по главата, ръцете и краката.

„ Не знам какъв брой е правилно, само че чух, че този, който е пребил майка ми, е получил 400 лева За мен това не е човек! Такова зверско закононарушение би трябвало да се накаже заслужено, само че и да се стигне до край като се накаже и поръчителят “, заяви по-рано през днешния ден Коста Козас, наследник на грубо пребитата бизнесдама, по време на митинг пред Съдебната палата в града.

Стотици благоевградчани се събраха на протест под надпис „ Не на насилието “. Те упорстват за строго и заслужено наказване за причинителя на побоя.

Стефка Терзийска беше брутално пребита с железен крик преди седмица пред дома си измежду бял ден. Арестуван бе 21-годишният наркоман от Благоевград Кирил Лукаров, който полицията откри три дни по-късно в хотел в Сандански. Той е упрекнат в причиняване на междинна телесна щета, осъждан е бил и различен път за побой.

Реклама

Районният съд му наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а през днешния ден той я апелира пред Окръжния съд.

„ За страдание загуби зрението си с лявото око. Лекарите се борят да спасят другото око, има и други съществени контузии по главата, ръцете и краката. Майка ми не е първата, а следващата жертва на сходен побой. Лечението ще продължи месеци.

Психически още е в потрес. Снощи даже си е залостила вратата на болничната стая, тъй като се е тормозила, че през нощта някой може да влезе. Още не мога да си обясня по какъв начин е допустимо да извършиш сходно нещо. По време на побоя, в случай че не е имало хора наоколо, през днешния ден щяхме да сме на гробищата “, добави синът на пребитата жена.

И той подозира, че гарант е татко му Йоанис Козас, с който майка му се е развела преди 4 година Непрекъснато обаче получавали закани от него. „ Преди 2 година подадохме тъжба в прокуратурата и полицията, само че ни дадоха отговор, че няма задоволително доказателства и единствено предизвестиха с протокол татко ми. Той спря за известно време и след това отново продължи със заканите.

Повече не сме подавали сигнали, тъй като видяхме, че няма смисъл. Не сме вярвали, че може да се стигне до такава свирепост “, изясни Коста. Той отхвърли да каже каква е повода за тези закани, с цел да не се пречи на следствието.

Йоанис Козас се е появил на входа на „ Пирогов “, незабавно откакто някогашната му жена е била настанена там за лекуване. „ Тогава е разговарял с хора и станало ясно, че той знае доста детайлности към нападението. Не подкрепям никаква връзка с него “, добави обезпокоеният наследник.

Снимки: Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР