40-годишният бивш рейнджър Димитър Големанов е застрелял 23-годишната си бивша

...
40-годишният бивш рейнджър Димитър Големанов е застрелял 23-годишната си бивша
Коментари Харесай

Той я заплашваше, че ще я убие, беше луд...

40-годишният някогашен рейнджър Димитър Големанов е прострелял 23-годишната си някогашна другарка Диляна и 41-годишния швед в жилището на ул. " Македония " във Варна. Това е водещата версия за случилото се в жилището в центъра на морския град, оповестиха локални медии, представени от dir.bg. 

Сигналът за пукотевица e бил подаден в 10.15 ч. през вчерашния ден сутринта. Пристигналите на място служители на реда разкрили трите натрупа, както и цялостен военен боеприпас - автомат, два преправени в бойни газови револвера и един военен револвер със заличени номера. Официално от Окръжната прокуратура във Варна не оповестиха какво тъкмо се е случило в " жилището на гибелта ", както и кой е причинителят, само че по-рано приятелката на чужденеца споделя, че Диляна се е криела от Димитър, откакто се разделила с него.

" Живее два блока по-надолу. Той й е гадже...тя го остави. Той безусловно я заплашва, че ще я убие... беше вманиачен. Записи имам от крещенето му, какви кавги е имало. Идва да я търси, да я бие, да я дърпа ", описа дамата.

По непотвърдена информация в жилището секунди преди стрелбата е имало още едно момиче, което е съумяло да скочи през прозореца и е било отведено от екип на Спешна помощ.

По неофициална информация на варненския уебсайт rns.bg Димитър Големанов е някогашен рейнджър. Бил е наемен боец на задача в някогашните съветски републики и в азиатски страни. В Търговския указател името му попада в две компании, в които съдружници са му руснаци.

Големанов е прочут и като съсобственик на заведение на плажа. През лятото името му влезе в медиите, откакто управлявано от него сдружение с нестопанска цел " ЕКО ПАРК ГАЛАТА ", учредено на 2 юли т.г., дни по-късно изиска от Община Варна някогашен боен парцел от 47 декара за безплатно прилагане в региона на едноимения квартал. Справка в Търговския указател демонстрира, че измежду учредителите на сдружението е и Диляна Филипова Ташева. 

Тогава поданици на квартал " Галата " показаха недоволството си и обясниха, че даже не са били известени за тези планове. Самият Димитър Големанов изяснява, че концепцията за еко парка е от две години и счита да я финансира по европроекти. Бившият боен парцел е високо над брега, с отлична гледка и е в действителност вкусен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР