''Имаме човек за главен прокурор, на който нивото му не

...
''Имаме човек за главен прокурор, на който нивото му не
Коментари Харесай

Адв. Николай Хаджигенов: На другаря Борисов грам не му дреме за хората

''Имаме човек за основен прокурор, на който равнището му не е и на седмокласник. Системата несъмнено е остаряла, само че това, което приказва Гешев дори не са небивалици, а неистини. Той даже не знае, че изборът на арбитър приключва на лист хартия. Нивото му е такова. Той е по-малкото, само че за жалост не по-смешното братче на Борисов. Лошото е, че и на двамата опциите им са такива. Грях ми на душата, само че и Цаци беше повече прокурор от този.'', това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком адв. Николай Хаджигенов. Поводът за думите му по адрес на основния прокурор Иван Гешев е изказванието на последния, че системата за инцидентното систематизиране на делата в правосъдна система е пробита.

''На другаря Борисов грам не му дреме за хората, дреме му за парите и властта. Кои пари ще държат? Това са пари на данъкоплатците, а не негови. Но той приема, че парите на данъкоплатците са негови'', съобщи още юристът.

''Това не е позор за правото, това е постепенен срам'', безапелационен бе адв. Хаджигенов в резюме на мнението си за основния прокурор Гешев и правосъдния министър Данаил Кирилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР