37 автобуса, 6 тежкотоварни автомобила с ремаркета и полуремаркета, 40

...
37 автобуса, 6 тежкотоварни автомобила с ремаркета и полуремаркета, 40
Коментари Харесай

37 автобуса са проверени при спецакция срещу контрабанда на Капитан Андреево

37 рейса, 6 тежкотоварни автомобила с ремаркета и полуремаркета, 40 леки коли, както и преминаващи пешком пасажери са тествани в хода на профилирана полицейска интервенция против противопоставяне на стоковата контрабанда и такава на акцизни артикули, извършена през вчерашния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", заяви Българска национална телевизия.

Съвместните дейности са подхванати от служители на реда от районно управление (на МВР) Свиленград, митнически чиновници от ТД-Бургас, чиновници на Национална агенция за приходите и РД " Автомобилна администрация ".

От 13 рейса са конфискувани общо 3870 продукта, обозначени с лого и надпис на предпазени търговски марки, без позволение на правопритежателя.

Стоките – текстилни произведения, парфюми, и чанти, са конфискувани с разписки.

В хода инспекциите, в багажа на пасажерите са открити и 16 800 къса безакцизни цигари и 8 кг за наргиле.

Голямо количество недекларирани безакцизни цигари са открити при инспекция на влекач с турска регистрация. Иззети са недекларирани 929 200 къса цигари, 29 200 къса пурети и 18 000 къса пури без бандерол. Конфискувани са 750 кг месо, 140 кг хранителни артикули и 70 кг млечни артикули, всички неразрешени за импорт.

Съставени са 7 акта от митническите чиновници, 12 разписки за арестувани артикули по Закона за марките и географските означения и 32 разписки за конфискувани други артикули.

Служителите на РД " Автомобилна администрация " са съставили два акта.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР