32-годишният военнослужещ Димитър Христакев, който простреля двама мъже по време

...
32-годишният военнослужещ Димитър Христакев, който простреля двама мъже по време
Коментари Харесай

Вижте военния, прострелял двама при спор за паркиране в Пловдив

32-годишният военнослужещ Димитър Христакев, който простреля двама мъже по време на скандал за погрешно паркиране в Пловдив, беше доведен във военния съд. На влизане в залата криеше лицето си.
Магистратите би трябвало да решат дали да остане в ареста, откакто прокуратурата изиска непрекъснатото му задържане. Защитава го юрист Пламен Бонев.
До стрелбата се стигна вечерта на 21 октомври. Военният спрял пред гараж до моста на Герджика, с цел да си вземе храна от близкия ресторант. В 19,55 ч. притежателят се обадил в полицията, с цел да потърси помощ против нарушителя и към мястото бил ориентиран екип на Трето районно ръководство. 2 минути по-късно неизвестен жител алармирал, че има прострелян човек.
Двамата потърпевши – притежателят на гаража и инцидентно преминаващ жител, бяха откарани в УМБАЛ „ Свети Георги “ без заплаха за живота. По данни от лекарите патронът е минал през гърдите на единия и стигнал до крайници на другия. Военният употребявал легален револвер. Той е упрекнат в опит за ликвидиране.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР