3-годишно момиченце се събуди на собственото си погребение, след като

...
3-годишно момиченце се събуди на собственото си погребение, след като
Коментари Харесай

Момиченце оживя на собственото си погребение

3-годишно момиченце се разсъни на личното си заравяне, откакто преди 3 дни е било оповестено за мъртво. Случката е станала във Филипините, а случаят е сниман с камера на телефон.

От фрагментите се вижда по какъв начин дребното момиче е изкарано от ковчега, в които е трябвало да го погребат. Очевидци описват, че един от роднините е забелязал по какъв начин 3-годишната помръдва и незабавно е извикал родителите ѝ.

Момиченцето от Филипините се събудило на личното си заравяне малко преди да бъде заровено, тъй като роднините му считали, че то е мъртво.

Лекарите установили гибелта на детето в събота, а няколко дни преди този момент то страдало от тресчица.

" Персоналът на клиниката удостовери, че дребният пациент не е имал пулс и е разгласен за клинично мъртъв в събота към 09.00 сутринта " – декларирал контрольор по случая пред медиите.

На идващия ден родителите му подготвили опело в локалната черква, когато един от роднините обаче се навел над ковчега и забелязал, че момиченцето помръдва. Пулсът на детето незабавно бил тестван и се оказало, че филипинката е жива.

 Линейка

Заснетите фрагменти, които са пуснати в интернет пространството, са на оплаквачката на погребението, която незабавно извадила телефона си, с цел да снима феномена.

На публикувано в интернет видео се вижда по какъв начин бащата сграбчва детето и го отнася още веднъж в здравното заведение.

Родителите незабавно дали вода на 3-годишното момиче и първо го откарали в болница, след което го прибрали в дома си. През цялото това време детето е останало неподвижно.

Дни наред майката и бащата на филипинката търсеха опитни медици, с цел да установяват точна диагноза на щерка им. След като беше извадено от ковчега, детето не беше помръдвало.

След няколко експертни прегледа, лекарите изрично обявиха, че 3-годишното дете е мъртво и опечалените родители трябваше да приготвят второ заравяне за него.

Случаят обаче не беше закрит, защото остана да се разбере дали случаят е неизмеримо знамение или лекарска неточност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР