25 забавни факта 4

...
Върховният съд има собствено частно баскетболно игрище, наречено най-висшият съд
Коментари Харесай

Върховният съд има собствено частно баскетболно игрище, наречено „най-висшият съд в страната“. Доста умно, ако питате нас. Той също така разполага с пълна фитнес зала.


Повече хора са убити от автомати, отколкото акули. Също така повече от 90% от нападенията на акули са върху мъжки.


Има град в Норвегия, наречен Ад. По ирония на съдбата, там изобщо не става много топло. Всъщност температурата редовно пада под нула градуса.


Ако съберете цялото време на героите, седящи в мълчание в Здрач, това ще възлиза на 26 минути. Вампирите наистина са толкова драматични.


Доли Партън веднъж участва в състезание за подобие на Доли Партън ... и загуби. Дори по-добре, тя загуби от драг кралица. Вярна на стила на Доли, тя често разказва историята.


Дженифър Лоурънс има татуировка с надпис "H2O" на ръката си, за да й напомня да пие вода. Каквото работи, нали?


Райън Гослинг беше почти в Backstreet Boys. Подобно на много други момчета и момичета от 90-те, Гослинг беше член на клуба на Мики Маус.


Дженифър Анистън беше почти член на актьорския състав на Saturday Night Live - да, преди Приятели. Тя отказа ролята, защото беше чула, че средата в SNL не е добра към жените.


Когато Лейди Гага отиде в Нюйоркския университет, група студенти започнаха група във Facebook за това как тя никога няма да стане известна. Предполагам, че шегата е наистина, наистина за тях сега, а?


Джейми Лий Къртис е кръстницата на Джейк Джиленхал. Родителите му са и режисьори, и сценаристи, така че той винаги е бил тясно свързан с индустрията.


Поп звездата Лорд има акаунт в Instagram, където оценява лучени кръгчета от цял свят. Защото защо не?


Истинското име на Лана дел Рей е Лизи Грант. Тя казва, че е избрала името, защото е искала нещо, „което да звучи някак екзотично и да ми напомня като морския бряг на флоридския бряг“.


Ягодите всъщност не са горски плодове. Те всъщност са „многоброен плод, който се състои от много малки отделни плодове, вградени в месест съд“, според музея Карнеги. Това е някак смущаващ начин да се опише ягода, но въпреки това точен.


Технически авокадото обаче са горски плодове.


Всъщност можете да чуете как ревенът расте - пука! Това се дължи на това колко бързо расте - до един инч на ден. Освен това може да скърца и да издава други звуци.


Можете да ядете етикетите на плодовете. Те са напълно годни за консумация през повечето време... просто може да не са толкова добри на вкус. Все пак вероятно е добра идея първо да ги отлепите.


До 2011 г. нищо под 11% ABV не се считаше законно за алкохол.


Зелените, жълтите и червените чушки може да изглеждат като различни версии на един и същ зеленчук, но не са!


Белият шоколад всъщност изобщо не е шоколад. Това е предимно какаово масло, захар и лецитин.


Медът никога няма да се развали, така че това е едно нещо по-малко, което трябва да изхвърлите, когато почиствате килера си. Освен това не е нужно да го охлаждате.


Морковите първоначално са били лилави, а не оранжеви. Все още можете да намерите вкусни лилави моркови наоколо, въпреки че не са най-популярната версия.


Ако поставите грозде в микровълновата, то ще експлодира. Освен това има повече от 8000 различни сорта грозде, вярвате или не.
Индийското орехче може да бъде халюциногенно, ако се консумира в големи количества. Все пак ще трябва да изядете поне две чаени лъжички или повече, за да почувствате някакъв ефект.


Малините всъщност са член на семейството на розите. Такива са и ябълките, крушите и сливите.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР