25-годишната Виктория Джек бе уволнена от лондонския Playboy Club, след

...
25-годишната Виктория Джек бе уволнена от лондонския Playboy Club, след
Коментари Харесай

Уволниха красавица от Playboy Club заради секс с женен милионер

25-годишната Виктория Джек бе уволнена от лондонския Playboy Club, откакто управлението схванало за връзката й с прочут предприемач. Фен на момичето се оказал един от най-богатите хора във Англия. Виктория била дълго преследвана от своя скучен обожател. Богатият любовник бил клиент на Playboy Club, където Джек работела като крупие. Много пъти той пишел на Виктория по телефона, изпращал й десетки послания по WhatsApp с предложение за секс. Накрая съумял да откри домашния адрес на хубавицата.



В резултат на това момичето се отказало да се съпротивлява и отишла да се срещне с поклонника си. Двойката стартира да се среща, прекарвайки времето си в най-луксозните хотели.

Мъжът се оказал един от най-богатите хора във Англия. Той затрупал момичето със скъпи дарове.

Романът завършил, когато работодателите на момичето научили за връзката сред Виктория и милионера. Двамата били видени дружно в Colony Club, който е съперник на Playboy Club.



Ситуацията евентуално щеше бързо да бъде решена, в случай че нямаше един колорит. Любовчията, един от най-богатите хора във Англия се оказал женен и не запомнил да го спомене на своята държанка.

Представители на Playboy Club обявиха, че момичето е нарушило правилото за връзките сред чиновниците и клиентите и не е трябвало да стартира връзка с посетител на клуба.



След всичко, което се случило, момичето разговаряло с възлюбения си. Той не поискал да продължат връзките си и я посъветвал да откри джентълмен на нейната възраст.

" Чувствах, че тази връзка може да има бъдеще. Мислех си, че е редовен човек. Заради него изгубих работата си. Съжалявам, че той се свърза с мен. Нямаше да се окажа в сходно състояние ", споделя Виктория Джек.



Виктория признава, че се е почувствала извънредно. Ако знаела, че любовникът й е женен, нямаше да се свърже с него, тъй като лъжите му щяха да съсипят репутацията й.



" Аз съм разрушена, претърпях толкоз доста. Трудно беше да изгубя работата, само че още по-трудно ми е без него. Но не бих се свързала с него, в случай че знаех, че е женен ", споделя младата жена.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР