23-годишната Кара Мънд от Южна Дакота спечели титлата Мис Америка

...
23-годишната Кара Мънд от Южна Дакота спечели титлата Мис Америка
Коментари Харесай

Избраната за Мис Америка разкритикува президента на САЩ

23-годишната Кара Мънд от Южна Дакота завоюва купата Мис Америка на състезанието за хубост в Атлантик Сити тази неделя.

Избраницата за кралица на хубостта в Америка подлага на критика решението на президента Доналд Тръмп да се отдръпна от Парижкото съглашение за климата.

„ Убедена съм, че това е неприятно решение. Ако го отхвърлим, ние се отдръпваме от масата за договаряния, а това е нещо, което би трябвало да имаме поради,” е част от отговора на Кара Мънд.

По време на финала на надпреварата, участничките минават два панела с въпроси, свързани с политика, просвета, лайстайл и други.

Предпочетох да отговоря почтено даже и мнението ми да се разминава с това на съдиите, сподели по-късно в изявление победителката.

Наредилата се на четвърто място Мис Тексас Маргана Ууд пък подлага на критика реакцията на американският президент по време на размириците в Шарлотсвил, където имаше конфликти сред нео-нацисти и контра-протестиращи през август.

Тогава Тръмп сподели, че отговорността за насилието по време на демонстрациите е и в двете страни.

Кара Мънд е първата участничка от Южна Дакота, която печели купата Мис Америка. Студентката по право желае да стане и първата жена-губернатор на родния си щат.

Освен, че ще отнесе у дома короната, победителката в състезанието за хубост получава и стипендия от 50 хиляди $, както и шестцифрена заплата, до момента в който не бъде определена новата Мис Америка. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР