22-ма депутати са под карантина днес и участват в заседанието

...
22-ма депутати са под карантина днес и участват в заседанието
Коментари Харесай

22-ма депутати са под карантина


22-ма депутати са под карантина през днешния ден и вземат участие в съвещанието на Народното събрание отдалечено. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, който управлява съвещанието.

„ Ще бъде известно предизвикателство гласуването, само че имам вяра, че ще се оправим ", разяснява той.

На тържествена гала от 10 часа президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще положат клетва пред Народното събрание за втория си мандат. След това президентът ще направи послание към народа и Народното събрание.

Радев и Йотова ще встъпят в служба на 22 януари.

В програмата на Народно събрание за четвъртък е първото четене на промени в Закона за корпоративното подоходно облагане, в Закона за акцизите и данъчните хранилища и в Закона за налог върху добавената стойност.

За петък е планувано второто четене на Законопроект за удължение до 31 март 2022 година на действието на разпореждания на Закона за държавния бюджет на Република България за 2021 година, Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване за 2021 година и Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2021 година След това ще има постоянен парламентарен надзор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР