21-годишна студентка от Дидимотихо беше открита мъртва на морския бряг

...
21-годишна студентка от Дидимотихо беше открита мъртва на морския бряг
Коментари Харесай

Зверство! Убиха брутално красивата студентка Елена в Гърция

21-годишна студентка от Дидимотихо беше открита мъртва на морския бряг в Лендос. Момичето беше открито мъртво от бреговата защита голо, единствено със сутиен, написа " Български вести ".

Бащата на Елена, който е преподавател по специалност и заместник-кмет в Дидимотихо е един от първите хора, които са пристигнали на острова, с цел да се разпознае натрупа на детето си. Татуировка във формата на роза, в черно и алено, на прасеца на десния крайник на Елена, е един от детайлите, които удостоверяват самоличността и.

„ В началото всички наподобяват добре ", написа на 21-годишната си студентка на страницата си в Фейсбук. Елена учи в Университета на Егейско море през последните три години в Катедрата за средиземноморски проучвания в Родос. Тя имала отлични взаимоотношения със фамилията си, с което тя била доста обвързана и постоянно общувала. Новината за гибелта й провокира потрес измежду тези, които я познават. Съучениците ѝ не могли да повярва какво се е случило с нещастното момиче. „ Ние сме шокирани от убийството на Елена. Той беше доста благо дете, доста другарски настроена и изобщо един превъзходен човек и другар – споделят сътрудниците и приятелите ѝ.

Според версията на правоохранителните органи на острова, както и главните пристанищни управляващи на остров Родос, става въпрос за брутално ликвидиране. В момента тече следствие за контактите, които е подържала жертвата, както се проверява и наличието на мобилния ѝ телефон, с цел да се хвърли светлина върху причинителите на закононарушението, написа Blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР