2022 година донесе доста противоречиви чувства за Спартак Варна. Соколите

...
2022 година донесе доста противоречиви чувства за Спартак Варна. Соколите
Коментари Харесай

Обзор: Годината на Спартак Варна

2022 година донесе много спорни усеща за Спартак Варна. „ Соколите ” дочакаха своето завръщане в елита на българския футбол, само че по-късно изпитваха съществени компликации с акомодацията си измежду най-хубавите у нас. И въпреки всичко, след 13 години очакване, варненци още веднъж сбъднаха своята фантазия. Завоюваното трето място във Втора лига през предходната акция, обезпечи доста мотиви за наслада и страсти за последователите на Спартак.

Жребият за новия сезон отпреди на Спартак Варна да бъде хазаин на Славия в първия кръг на efbet Лига. Приповдигнато въодушевление измежду последователите, оптимизъм след постигнатата победа с 2:1 над този противник в предсезонните контроли, само че и много въпросителни в треньорския щаб на Васил Петров. Всичко това описваше страстите и положението на „ соколите ” преди старта на сезона.

13 години Спартак трябваше да чака да сбъдне своята фантазия, а почитателите на отбора още веднъж да се насладят на първокласен футбол.

Какво обаче се случи за „ соколите ” по-късно, може да разберете в обзорното ни видео за тима на Спартак през 2022 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР