ДАЛАС (АП) — Далас Старс получиха равен гол от Тайлър

...
ДАЛАС (АП) — Далас Старс получиха равен гол от Тайлър
Коментари Харесай

Старс губят 7-ми пореден мач 1, губейки с 3-2 от Ойлърс във 2-ро продължение във финала на Запад

ДАЛАС (АП) — Далас Старс получиха еднакъв гол от Тайлър Сегуин в края на регулярния интервал, след което имаха четири минути мощна игра при започване на продълженията в мач 1 от финала на Западната конференция.

Това към момента не беше задоволително, с цел да ги защищити от седмата им поредна загуба при започване на серията от 2022 година насам, като капитанът на Едмънтън Конър Макдейвид означи 32 секунди след началото второто продължение, което донесе победа на Ойлърс с 3-2 в четвъртък вечерта.

Поредицата от загуби в началния мач включва и трите мача 1 вкъщи през този постсезон, като Старс се възвръщат в първите кръгове тази година, като повалиха извади последните двама първенци на Купа Стенли.

„ В един съвършен свят бихме желали да спечелим мач 1. Бихме желали да спечелим и всяка серия в четири следващи серии, само че това не се случва, “ Stars сподели треньорът Пийт ДеБоер. „ Основното е, че би трябвало да намериш метод да оцелееш и да продължиш напред. Трябва да паркираме тази игра. И преди см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР