20-ия конгрес в очите на тайванските сънародници: Станахме свидетели на

...
20-ия конгрес в очите на тайванските сънародници: Станахме свидетели на
Коментари Харесай

20-ия конгрес в очите на тайванските сънародници

20-ия конгрес в очите на тайванските сънародници: Станахме очевидци на икономическия напредък на континентален Китай и виждаме несъмнено бъдеще, за което си заслужава да се борим

20-ият конгрес на Китайската комунистическа партия беше открит в Пекин на 16-ти т.м. Много основни изречения в отчета на 20-ия конгрес, свързани с Тайван, провокираха гореща полемика измежду тайванските сънародници. „ Винаги сме уважавали, обгрижвали и облагодетелствали тайванските ни сънародници “, „ поощряване на духовната естетика на сънародниците от двата бряга на Тайванския пролив “, „ би трябвало да се реализира цялостно обединяване на родината и то сигурно ще бъде реализирано “.

Редица тайвански сънародници, живеещи в континенталната част, споделиха, че отчетът провокира топли усеща надълбоко в тях и демонстрира смисъла, което родината придава на развиването на младежите от двата бряга на Тайванския пролив. Думите им разрешава да видят действително бъдеще, към което могат да се стремят.

Гледайки откриването на конгреса в дома си в Пекин, младият тайванец Лин Дзинуей и брачната половинка му Джан Шу, която е от континенталната част на Китай, бяха в приповдигнато въодушевление. Те бяха много трогнати от изказването в отчета: „ Ние постоянно почитаме, грижим се и облагодетелстваме тайванските сънародници. " Двамата живеят дружно в континентален Китай към този момент повече от 10 години. Тези години са дали на двойката от двата бряга на протока " цялостно чувство за благополучие и благополучие ".

„ Ние се радваме на същото отношение като сънародниците от континенталната част във връзка с закупуването на къща и други аспекти от елементарния живот в Пекин, а децата също могат да вървят на учебно заведение - комфортно и наоколо до нашия дом. “ Лин Дзинуей сподели, че през последните години континенталната част особено е въвела нови политики и регулации, които дейно вземат решение казуса с адаптирането на тайванските сънародници, с цел да могат те умерено и несъмнено да живеят и работят в континентален Китай.



Джан Шу беше най-развълнувана по отношение на „ насърчаването на духовната естетика на сънародниците от двата бряга на Тайванския пролив “, упоменато в отчета. Тя има вяра, че това е за да бъде отдадено повече внимание на естествената непосредственост сред сънародниците. Няма езикова преграда сред континентален Китай и Тайван. Те споделят обща история и общи обичаи, а най-много неоспорими са и приликите в разбирането за фамилията и фамилните полезности като синовно почитание и развъждане на децата.

През 2017г. Ли Уейгуо от тайванския град Синбей започва бизнес в континенталната част на Китай. Той е ръководител на капиталовия фонд за млади бизнесмени HC Semitek, който към този момент има представителства в Пекин, Чънду, Джухай и Куншан, подкрепяйки хиляди компании с новаторски хрумвания и ослепително бъдеще.

Ли е доста впечатлен когато чува отчета на 20-ия конгрес на ККП, в който се приказва за бъдещето на младежите от двата бряга на Тайванския пролив точно тъй като това по този начин добре съответствува с неговата лична история за подкрепяне на младежи да намерят работа или да изградят работещ бизнес. Той осъзнава, че континенталната част отдава огромно значение на развиването на младежите, в това число тайванската юноша. Това също по този начин вдъхна увереността му да остане задълго тук и също по този начин ускори решимостта му да продължи да се посвещава на идеята на младежкия продан сред двата бряга на протока.

Ли също по този начин счита, че целият развой на национална народна власт на континента е отворен в най-голяма степен и за сънародниците в Тайван, Хонконг и Макао. Ли Уейгуо и сътрудниците му участваха в изследователските действия на Революционния комитет на „ Гоминдана “. Те събраха на практика проблеми и компликации за развиването, пред които са изправени предприятията в HC Semitek, направиха оферти за усъвършенстване на бизнес процедурите на предприятията в Тайван, Хонконг и Макао и получиха съответна противоположна връзка.

В свободното си време Ли Уейгуо постоянно споделя всекидневието си в обществените платформи, с цел да разреши на повече тайвански младежи да видят неговата същинска история за развиване в континенталната част. В Чънду той обича да купува нови коли, да пробва достоверни локални ястия и да основава софтуерни компании. „ Всичко стартира с любознание, схващане, и продължава с взимане на решителната крачка - придобиване на убеденост и предпочитание да дойдеш и да видиш самичък защо става въпрос. Това е един позитивен цикъл. “

Чрез отчета на 20-ия конгрес на ККП Лин Чъндуо, шеф на катедрата по стопанска система на Факултета по китайско право на Народния университет и тайвански преподавател, усеща непосредственост и топлота в сърцето си. Той е пристигнал в континентален Китай в ранните си години, с цел да учи. През последните 20 години той стана очевидец на излитането на континентален Китай.

Лин Чъндуо напомни, че първоначално континенталната част е имала лимитирани канали за претовареност, отворени за тайванските младежи, и съответните политики са били много двусмислени. През последните години, с поредното въвеждане на разнообразни целенасочени ограничения, става все по-удобно за тайванските сънародници да живеят, учат и намират работа в континенталната част. „ Много е значимо, че доста обитаеми места решително поддържат политиката на „ два бряга – едно семейство “, което разрешава на повече тайвански младежи да получат опция да преследват фантазиите си.

Лин Чъндуо сподели още: „ Тайванските младежи, които се развиват или са на път да се развиват в континенталната част, могат да срещнат неограничени благоприятни условия тук. Има несъмнено бъдеще, за което може да се борим. “

„ Историческото колело на национално обединяване и национално подмладяване решително се движи напред. Пълното обединяване на родината би трябвало да бъде осъществено и то ще бъде осъществено! “ Лин Чъндуо обърна особено внимание на този параграф, който получи дълги и горещи овации от публиката. Той счита, че това символизира общия блян на голямото болшинство сънародници от двата бряга на Тайванския пролив, което значи, че желанието за обединяване на родината и подмладяване на нацията е надълбоко запечатано в сърцата на китайците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР