Пастирът, открит мъртъв, в къща на 10 км над с.

...
Пастирът, открит мъртъв, в къща на 10 км над с.
Коментари Харесай

Мъртвият пастир над с. Влахи е с огнестрелна рана в главата

Пастирът, открит мъртъв, в къща на 10 км над с. Влахи, е с тежка контузия на черепа, наподобяваща огнестрелна рана. Убитият няма законно притежавано персонално оръжие, не е намерено такова и при траялият над 4 ч. оглед на криминалисти на място. Назначена е аутопсия, няма арестувани, работата по случая продължава. Информацията е неофициална, само че от първа ръка.

Все още няма публична информация каква е повода за гибелта на пастира, открит тази заран в мазе на къща над с. Влахи.

В 12.30 ч. стартира огледа на къщата, в която тази заран в 6.40 бе открит мъртъв 33-годишен овчар на стадо говеда.

Следствената група от столицата, в която бе и правосъдния доктор доктор Яни Златин, стигна на мястото в 12.30 ч., като последните метри изминаха пеш поради стръмния терен.

Къщата с обор се намира на 10 км. над с. Влахи в полите на Пирин, налична е единствено с високопроходим автомобил, защото пътя до там е в извънредно неприятно положение, пресича три дребни реки.

Микробусът на престъпната лаборатория не можа да стигне на мястото, огледът е завършил към 15.30 ч., когато кола за спешна помощ от ЦСМП-Благоевград потегли от с. Влахи да смъква натрупа на умрелия за осъществяване на аутопсия.

Досъдебното произвеждане ще открива дали гибелта на пастира е вследствие от случай или ликвидиране, споделиха от Окръжна прокуратура-Благоевград.

Собственикът на стадото крави е от Кресна, пастирът също е от там, младия мъж нощес е бил добре. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР