20 години след появата на първото поколение TT Audi обнови

...
20 години след появата на първото поколение TT Audi обнови
Коментари Харесай

Audi освежи TT

20 години след появяването на първото потомство TT Audi обнови настоящата трета генерация на купето и роудстъра. Моделът към този момент ще се предлага с един-единствен мотор, а версията TTS е леко дефорсирана.



Модернизираното TT се отличава по новата радиаторна решетка и променените брони с уголемени въздухозаборници. "Напомпаната " трансформация е замязяла на топ разновидността RS - тя получава същите солидни отвесни въздухозаборници със сребрист или черен кант.



Audi ще предлага обновеното TT в три модификации: 40 TFSI, 45 TFSI и 45 TFSI quattro. Всички те са оборудвани с двулитров турбодвигател, само че с друга мощ. Базовата версия развива 197 к.с. (1.8 със 180 коня досега), а 45 TFSI - 245 (230 досега).



Модификацията TTS е изгубила четири конски сили от мощността си (306 вместо 310 к.с.), само че пък е станала по-бърза. Купето форсира от 0 до 100 км/ч за 4.5 сек., а роудстърът - за 4.8. Преди рестайлинга тези параметри бяха надлежно 4.9 и 5.2 сек. Намалението на мощността е подбудено от прехода към нов цикъл за премерване на разхода на гориво и прибавянето на филтър за сажди.



Купувачите ще могат да избират сред шестстепенна механична трансмисия или робот с два съединителя и седем предавки.



Базовото съоръжение към този момент ще включва система за смяна на работните режими на електрониката и многофункционален волан. В цветовата гама са добавени три нови оферти. Списъкът с вариантите пък се е обогатил с нови модели джанти.



Audi стартира да приема поръчки за обновеното TT през септември. Цените на купето в Германия стартират от €35 000, а на роудстъра - €37 500. Мераклиите за TTS ще би трябвало да подготвят най-малко €54 500.

















































Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР