19 Май Едрото европейско технологично изложение IFA няма да се

...
19 Май Едрото европейско технологично изложение IFA няма да се
Коментари Харесай

IFA 2021 няма да се проведе заради COVID-19

19 Май
Едрото европейско софтуерно ревю IFA няма да се организира през тази година поради " световна неустановеност в областта на опазването на здравето ". Това оповестиха публично уредниците на събитието. При естествени условия то се организира годишно в Берлин, Германия, през месец септември, като идващото му издание ще се състои едвам през 2022 година

IFA може да се преглежда като европейски отговор отговорът на американското ревю CES (което се организира през януари в онлайн формат), постоянно се употребява като стартова площадка за нови артикули от най-големите международни компании за потребителски технологии. Миналата година, макар световната пандемия от COVID-19, ревюто се организира в хибридна форма, като редица изложители участваха персонално, а други избраха да се включат виртуално.

" За страдание развиването на обстановката в региона на публичното здраве носи прекалено много риск в проектите на всички за събитието, изясни Кай Хилебранд, ръководител на надзорния съвет на gfu Consumer & Home Electronics GmbH, уредник на IFA, в публично изказване. В момента е съвсем невероятно някой да възнамерява отговорно присъединяване си в което и да е комерсиално ревю. "

Решението за анулация се разказва като " мъчно ", само че и " неизбежно " от Мартин Екниг, изпълнителен шеф на Messe Berlin - мястото, където се организира ревюто. По думите му разпространяването на ваксини и възобновяването на интернационалните пътувания не са се случили с темповете, на които са разчитали уредниците.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР